M token Slovenská sporiteľňa

sasulka1111
14. apr 2024

Ahojte mam taky problém ohľadom aplikácie M token neide my potvrdiť platbu a ani sa prihlásiť kvôli tomu ze my píše ze som viac krát prihlásená :/v inom zariadení aj keď nechápem mam len jeden mobil .
Starý mobil my neide . Neviete my poradiť ako odhlásiť M token s iných zariadený?? Ďakujem.

muchotrafka298
14. apr 2024

@sasulka1111 jedna sa o Slovensku sporitelnu? Lebo tam je Token viazany na konkretny mobil, na zariadenie. Cize ho musis zo stareho zariadenia vymazat a nasledne cez George poziadat o novy token. Je tam niekolkostuponove overovanie a mne to tiez pri zmene mobilu neslo.

sasulka1111
autor
14. apr 2024

@muchotrafka298 Len že ten mobil my neide absolútne 😃

muchotrafka298
14. apr 2024

@sasulka1111 ty ho nevies ani zapnut a dat do tovarenskych nastaveni? Potom ti ostane jedine, ist do pobocky a opytat sa na to tam.

butterflyeffect
14. apr 2024

Prihlasa sa fo georga cez pc verziu nie appku. Je tam centrum bezpecnosti a tam odstranis predosle prihlasenie do M tokenu. Potom ti to uz pojde. Problem nastava v tom ze ked len vymazes Mtoken stale ostavas prihlasena a je umoznene len 5 prihlaseni na roznych zariadeniach a tam to vies vymazat. Pracujem v slsp

vlastnynazor
21. apr 2024

@muchotrafka298 to vazne? Tak ja som asi vynimka, lebo ja mam m-token k tomu istemu uctu aj na sukromnom aj na sluzobnom mobile a funguje mi na oboch mobiloch 🙂

butterflyeffect
21. apr 2024

@vlastnynazor mozes mat na 5 zariadeniach ale ak napriklad z tych 2 sa neodhlasis len vymazes appku stale ti to bude brat ze uz si na nich prihlasena

simonahomolova
29. sep 2024

a ako sa prihlasim cez pc verziu ked aj tam pyta potvrdenie v mtoken

butterflyeffect
29. sep 2024

@simonahomolova stiahnut len mtoken do mobilu ked nechces appku george v mobile a potvrdit prihlasenie do pc v mtokene

simonahomolova
30. sep 2024

Ja si to stiahnem ale neviem sa tiež prihlásiť lebo mi ukazuje že mám už prihlásených veľa zariadený. To som myslela že keď sa prihlásim do Georga v pc verzii tiež pýta to potvrdenie z mtoken