Lidl ceny

28. jún 2022

Chodím celkom často nakupovať potraviny do lidla. Všimla som si poslednu dobu že ako menia ceny produktov.. Príklad ovsena kasa, normálna cena biela cenovka 0,39 bola na jesen a zimu, potom cenu zvýšili na 0,49, o par mesiacov na to už bola akcia a oranžová cenovka 0,39, teraz dali zase cenovku bielu čiže dlhodobu 0,39 ... ja to nechápem toto navyšovanie a zmeny cien, všimla som si to aj pri jogurtoch ( tam pravidelne 0,69 a iný deň 0,65) či sladkostiach, prečo toto robia?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
28. jún 2022

Ale ved to je normalne nie, ze sa ceny pohybuju hore dole.Spytaj sa na marketingu🙂ja som v Lidli casto, ale ani som nevedela, ze maju biele, oranzove cenovky.

eva112014
28. jún 2022

@cocolino234 Vlastnú predajňu nemá, ale má teba 😁 Počkaj ešte budeš na jeseň aj plyn vysvetľovať …

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eva112014
28. jún 2022
vanda323
28. jún 2022

A není to jedno dievčatá?
Veď jesť potrebujeme všetci tak ja už keď idem na nákup radšej na ceny nepozerám a dobre...kupujem čo treba

zuzanaete
29. jún 2022

Marketing, cenova politika, spravanie spotrebitelov, ceny dodavatelov a dalsie veci su za tym. Ciel kazdeho obchodu je predat a zarobit. Podla toho konaju.

weracsemi
29. jún 2022

@vanda232 bohuzial nie vsetci si mozu takyto pristup dovolit. Pre niekoho par centove rozdiely vo viacerych polozkach v ramci nakupu mozu znamenat neprijemnu situaciu pri pokladni, kedy si nieco budu musiet vratit. Vyznat sa v cenach je jeden zo zakladnych krokov k mudremu hospodareniu v domacnosti, ako o tom hovorim aj na mojom IG profile "budgetovo".

nwnw
5. júl 2022

A to si si nevsimla inde? V Coop ani cenovky neviem pohladat. V Merkury markete nesedia cenovky 😀.