Chodím celkom často nakupovať potraviny do lidla. Všimla som si poslednu dobu že ako menia ceny produktov.. Príklad ovsena kasa, normálna cena biela cenovka 0,39 bola na jesen a zimu, potom cenu zvýšili na 0,49, o par mesiacov na to už bola akcia a oranžová cenovka 0,39, teraz dali zase cenovku bielu čiže dlhodobu 0,39 ... ja to nechápem toto navyšovanie a zmeny cien, všimla som si to aj pri jogurtoch ( tam pravidelne 0,69 a iný deň 0,65) či sladkostiach, prečo toto robia?
Ale ved to je normalne nie, ze sa ceny pohybuju hore dole.Spytaj sa na marketingu🙂ja som v Lidli casto, ale ani som nevedela, ze maju biele, oranzove cenovky.
@cocolino234 Vlastnú predajňu nemá, ale má teba 😁 Počkaj ešte budeš na jeseň aj plyn vysvetľovať …
A není to jedno dievčatá?
Veď jesť potrebujeme všetci tak ja už keď idem na nákup radšej na ceny nepozerám a dobre...kupujem čo treba
Marketing, cenova politika, spravanie spotrebitelov, ceny dodavatelov a dalsie veci su za tym. Ciel kazdeho obchodu je predat a zarobit. Podla toho konaju.
@vanda232 bohuzial nie vsetci si mozu takyto pristup dovolit. Pre niekoho par centove rozdiely vo viacerych polozkach v ramci nakupu mozu znamenat neprijemnu situaciu pri pokladni, kedy si nieco budu musiet vratit. Vyznat sa v cenach je jeden zo zakladnych krokov k mudremu hospodareniu v domacnosti, ako o tom hovorim aj na mojom IG profile "budgetovo".
A to si si nevsimla inde? V Coop ani cenovky neviem pohladat. V Merkury markete nesedia cenovky 😀.