Dobrý deň,
má z vás niekto pozitívne skúsenosti s investovaním cez Lakyforexgt??
S takym menom to musi byt urcite spolahliva investicia. 🙂 Otazka je, ovladas forex, ked chces podla neho obchodovat?
V skratke, tito pani su mladi, zvykli si na bull market, ked vsetko rastlo a tam bol kazdy pomaly guru. Teraz ide recesia, praska bublina, trh sa sprava nepredvidatelne a v takom prostredi su aj skuseni investori casto v minuse. Tito ludia, co predavaju svoju skupinu, su v zisku, lebo maju hlavny prijem z clenstva a nie z tradingu a investovania. Ked utrpia stratu, lebo nikto nie je vzdy 100%, jeho zachrani to clenske, teba nezachrani nic. Ale na naucenie zakladov o investovani, aj za cenu clenskeho, to nemusi byt najhorsi vstup do tradingu, ale necakaj od toho, ze zrazu zbohatnes. Skor prides casom o vklad a ziskas realne skusenosti.
Ak chces investovat, uc sa najskor. V 2023 bude vrcholit inflacia a recesia. Tak na akciovom dne niekedy medzi marec az september, budu akcie dole a prinesu investicne prilezitosti, ktore chodia raz za 10 rokov. Dovtedy si nastuduj trhy na nejakom demo systeme. Nenastupuj v case velkej volatility, ktora vymlati neskusenych zaciatocnikov.
Zakladne pravidlo investovania je, kup lacno v recesii, podrz a predaj draho, ked recesia skonci.
Mala rada. Je vela free informacii na twitter a youtube. Sleduj, studuj. Zaloz si konto u brokera, co ma demo system. Interactive brokers, xtb,... Uc sa a investuj na demo. Ked budes pripravena, skus investovanie s realnymi peniazmi. Do konca decembra bude trvat bearmarket Santa Klaus rally. Klasika, manazeri fondov potrebuju vylepsit svoje cisla, dostat koncorocne bonusy, tlacia trh nahor. V januari nebude mat kto kupovat a trh velmi pravdepodobne spadne. JPM predpoveda pokles indexov o 20% v prvom stvrtroku. Mas 3 mesiace na ucenie sa. 🙂
VIX meria strach a volatilitu na trhoch. Momentalne je 21. Zakladna poucka investora je kupovat akcie, ked je VIX nad 30 (strach a volatilita vrcholi) a predavat, ked je pod 20.
Recenzia: Chcel by som varovať všetkých potenciálnych klientov pred pristúpením k skupine LakyForexGT. Moja skúsenosť s touto skupinou bola katastrofálna a chcem sa podeliť o svoje sklamanie.
Počas celej mojej účasti som si všimol nekompetentnosť a nedostatok odbornosti v obchodovaní. Malo informácii a informácie ktoré sa navzájom bili už toto mi bolo podozrivé. Ľudia v tejto skupine zdôrazňovali rýchle zisky a jednoduché zbohatnutie, ale v praxi som zažil iba straty. Ich obchodné odporúčania sa ukázali byť neoverenými a rizikovými. Ako, že máju výsledky od klientov ale nikto nezdieľal výsledky za mesiac a viac. A pri prosbe ukážky reálnych výsledkov som bol vyhodený zo skupiny.
Okrem toho bola komunikácia s administrátorom skupiny nepríjemná a neprofesionálna. Ignoroval moje otázky a obavy, a keď som sa snažil konštruktívne pripomienky, stretol som sa s neochotou.
Celkovo považujem LakyForexGT za nezodpovednú a riskantnú skupinu. Odporúčam vám, aby ste sa od nej držali ďaleko a vážne zvážili, či vstúpite do akéhokoľvek obchodného vzťahu s touto skupinou. https://lakyforexgt.sk/
Dobrý deň, tak radi by sme v mene spoločnosti LakyForexGT reagovali na dva vyššie uvedené príspevky.
Veľmi nás mrzí, že ste mali podľa Vašich slov negatívnu skúsenosť, no nie je založená na realite.
Všetky naše výsledky za celú existenciu 5 rokov fungovania na trhu máme zverejnenú a s plnou transparentnosťou.
Máme k dispozícií nespočetné množstvo informácií, vzdelávacích produktov a najmä, naši klienti majú k dispozícií svojho osobného mentora a to 24/7/365. Tento mentor im je nápomocný kedykoľvek a zodpovie im akékoľvek otázky. Aj ľudia, čo majú nulové skúsenosti sa tak nemajú čoho obávať, so všetkým im vždy pomôžeme a do do dvoch minút od ich požiadavky.
Pravidelne 5-7x do týždňa zdieľame výsledky našich klientov a dokonca aj ich hlasové správy či videá, kde nahrávajú skúsenosti s nami. NIKDY a podotýkam NIKDY neignorujeme otázky našich klientov, či potenciálnych záujemcov. Sme plne transparentní.
Nespolupracujeme s brookerom Valuta Market - čiže ide o nesprávnu informáciu.
A ešte by som rád dodal, že naše služby sú ZADARMO, klienti nám nič neplatia, všetko majú absolútne zdarma.
Ďakujem a v prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.
Pekný deň
Tím LakyForexGT
Ja som hľadala nejaky prijem (bola som na materskej) tak som skusala rôzne forexove skupiny ale v jednej skupine mínus v ďalšej skupine ďalšia strata … viete si predstavit a takto som sa tocila tri mesiace a potom ,už to budú dva roky som natrafila na lakyforex a ja som mala už skúsenosti nejaké so zadávaním obchodov a tak.. aj keď negatívne ale ako som začala u lakyho tak sa to otocilo a ako som sa pridala tak hneď sa mi venoval support a odpovedali na každú otázku až som z toho bola prekvapena, pomáhali mi a som vdacna lebo si už dva roky privyrábam čo sa mi inde nepodarilo 🙂 keď si viete privyrobiť pravidelne kazdy mesiac 1000cku .. som veľmi spokojna.
Ahojte, vyskočili tu na mňa nové komentáre ohľadom Lakyforex.
Za mňa práveže jedna z najlepších spoločností čo sa československa týka. Skusila som kadečo, no Laky ma najlepší support; chalani fskt rýchlo odpovedaju a nikdy sa nestalo, že by som sa nedočkala odpovede. A to pokladam niekedy fakt smiešne a zbytočné otázky😂.
Čo sa tyka zarobku ako takého, urcite treba počitať s tym, že nebudete hned zarábať tisícky. Ja som bola velmi opatrná a až teraz po vyše roku a pól si viem vyobchodovať okolo 400-500€ mesačne. Hovorim veľmi opatrná, lebo na začiatku som si spalila učet lebo som bola aj napriek upozorneniam hrdinka a nedala si poradit😀.
Urcite si vedia zarobit ludia aj viac ako ja, no kedze momentalne mám doma 2 ročného syna, takto mi to vyhovuje a som maximalne spokojná😊
Takže u mňa jednoznačne pozitívna skúsenosť😇
@ludmilka20 prosim napiste mi prosim na email repkova.janaa@gmail.com dakujem velmi pekne 🙂
nepočil som o nich. a to mam s investovanim už nejake skusenosti 🙂