Potrebujem zmeniť paušál, momentálne ho mám v Orange. Ponúkajú mi paušál nekonečné hovory a sms + 2GB za 15 eura. Rozmýšľam či to zobrať alebo zmeniť operátora.
teraz je novy operator RADOST...je to vlastne dcerska spolocnost O2 a ponukaju vsetko neobmedzene za 20 eur mesacne bez viazanosti 🙂 manzel to ma a je spokojny velmi
Orange - neobmedzene hovory/SMS/MMS + 7 GB data za 15 E
Rieš to aj podľa toho, aké pokrytie má ktorý operátor v mieste, kde bývaš /pracuješ. My bývame v lokalite, kde mi Orange nefungoval, aj podľa ich mapy je tam taky nepokryty pas... Prešla som do O2, ale ešte predtým som si preverovala mapu pokrytia...
@retatka ja som k nim presla od ineho operatoraasi pred 2 rokmi, a vtedy ponukali toto tym, co prechadzali, akurat tam bolo menej dat cca 4GB, a bolo to na 1,5 rocnu viazanost, ked mi to uz malo koncit, tak mi toto opat ponukli, a tie data sa teraz nejak navysili, neviem, ci sa to da vybavit aj teraz, ale tak treba skusit
Mám 4ku bez viazanosti. 14€ mesačne a 300min a 16giga dat
@hela713 Kamoska mi telefonicky urobila PRENOS DO o2 - z Orange som presla,...
za 10€ neobmedzene volania SMS MMS do všetkých svieti, 1Gb +2 papky po 10gb- spoko maximálne.
Ak chces pošlem na ňu kontakt dá ti takú zľavu lebo bežne to stojí 20€
@malinoismum čo sú to tie +2 papky po 10gb?
@hela713 že si vyberieš 2 apky a na ne ti dajú 10gb extra... mimo Toho 1Gb🙂 a každý mesiac si ich meníš podľa seba ... kuk Modry paušál (ale za 1/2cenu to ma ona - to ti ani na pobocke nedajú)
@retatka je to bez viazanosti - a áno aj v eu... poslem kontakt?
@malinoismum.... mozem poprosiť kontakt na kamosku ak tam ešte pracuje? ďakujem
@katulastraka - ja prave testujem Radost (7 dní) a tiez tam planujem prejt. Prenášal si manžel aj tel číslo? Musel mať pri prenose čísla u predošlého operátora aktualizované číslo OP? Vdaka.
@hela713 neviem ja mam O2 mam tiez nekonecne volania a sms a 10GB internetu a platim 32€ ale ja som spokojna. Zijem ale v zahranici tak mozno casom prejdem na nemeckeho operatora😁