Ahojte máte životnú poistku? Ktorá je najlepšia, ktorá má lepšie výhody a ste s ňou spokojný? Neviem sa rozhodnúť.
Ďakujem za odpoveď
@orackova005 zalezi co od nej ocakavas, povolanie,rizikovost
@sheila121 zatiaľ nemám deti ani hypotéku. Ale chcela by som už teraz poistku, ak budem mať deti tiež chcem aby o nich bolo postarané 🙂 .
Ale asi je to teraz priskoro 🤦🏻♀️😀
@orackova005 nikdy neni priskoro, choroby si nevyberaju vek
@orackova005 určite rizikové životné poistenie. A to sa navolí podľa vašej situácii deti,dlhy a podľa vašich požiadaviek. To všetko čo chcete mat v poistení kryté. A potom sa už len hraje s tým aké ceny majú dane poisťovne na to krytie. Veľmi dôležité je všetko nastaviť správne aby ste mali pri každej nečakanej životnej situácii take plnenie aké je potrebné na zvládnutie situácie. A nepoisťovat zbytočne take krytie aké nemá veľmi zmysel. A to dokáže len Finacny sprostredkovateľ čo sa tomu rozumie. Tiež to plánujem riešiť manželovi 🙂
Ďakujem za odpovede ☺️☺️
životné poistenie za účelom šetrenia je blbosť, ja by som si dala len dobré rizikové krytia, na hospitalizaciu, PN, urazy, invaliditu atd..
@suzitok asi áno, to je asi najlepšie
@karinka223 prečo
@karinka223 ja som chcela len poradiť a opýtať sa na názor druhých čo si o tom myslia, a čo mi poradia. 🙂 A ja si myslím že MK, pomôže, poradí
@orackova005 priskoro? Čím budeš staršia, tým bude poistka drahšia...
Odporúčam kontaktovať financopediu. Oni sú super odborníci. Akurát dnes som to riešila. Podľa mňa sa oplatí dať poistku pre prípad vážnej choroby a invalidity. Ostatné peniaze sú vyhodené do vzduchu. Povedz si či potrebuješ nejakých 200€ za zlomenú ruku, alebo PN pár eur na deň?. V tvojom prípade si nemusíš dávať poistku v prípade smrti, veď nemáš deti.
@dominikamacakova PNka, hospitalizacia sa dava kvoli tomu, ze ked sa vam nieco stane aby ste ani o cent neprisli z vasho prijmu.. cize ked zarabas 1500. tak dostanes 1500 .. vola sa to zabezpecenie prijmu.. 😊
@sweet20 na PN treba mať odloženú finančnú rezervu a nie poistku
@elizabet173 200€ som myslela jednorazovo za zlomenú ruku
@dominikamacakova vec nazoru, statistik a podobne.. 🤔 ale ked si presvedcena o opaku tak ti to neberiem 😊
@dominikamacakova ale ja chcem mať deti 🙂
@sweet20 to je vec finančnej gramotnosti 🙂
@sweet20 no samozrejme, myslím tým krátkodobú hospitalizáciu/pn pri nie vážnej chorobe
@orackova005 o tom by som sa poradila s finančným poradcom, či je výhodné mať to už teraz, alebo výhodnejšie sa dať pripoistiť keď budeš mať dieťa. Tých "ušetrených" dajme tomu 30-40€ sa ti možno viac oplatí dať do investícií napríklad
@dominikamacakova tak moja klientka bola 6 mesiacov na pnke a vdaka tomu mala 6 mesiacov plny prijem.. takze pisem zo skusenosti
@orackova005 Životné poistenie je rozhodne dobre mať a to čo najskôr, kým ťa netrápia diagnózy, potom už bude neskoro na ŽP. Takto ti nikto nepovie, ktorá poisťovňa je lepšia, dobrý finančný sprostredkovateľ ti urobí presne na mieru podľa tvojich predstáv poistenie, pomôže, poradí a ukáže ti prehľad poistenia všetkých poisťovní a ty si vyberieš podľa svojich možností a svojho rozhodnutia. Pre viac informácií mi môžeš napísať do súkromnej správy.
@orackova005 žiadna....naozaj ju potrebuje len živiteľ rodiny . teda ten na koho je hypotéka....