Ktorá poisťovňa je najepšia na životné poistenie?

whoopssss
7. sep 2023

Dobrý deň,potreboval by som poradiť zo životným poistením že ktorú poisťovňu najlepšie vybrať ďakujem

amonet
7. sep 2023

metlife, youplus niekedy generali a možno nn zalezi od ocakavani a zdravotneho stavu

martinp288
8. sep 2023

@whoopssss Je to otázka typu, ktoré vozidlo je najlepšie.... Pre niekoho je najlepšia felícia, pre iného traktor.
Treba definovať, čo od poistenia očakávaš. Dávaš dôraz na krytie chorôb? Zaistenie výpadku príjmu? Úrazy? Hľadáš najnižšiu cenu?
Chceš aj výhody a bonusy ako klientka ?

whoopssss
autor
8. sep 2023

@amonet
@martinp288 dobrý deň,áno krytie chorôb a úrazu čo sa týka ceny tak nič prehnané čo by nevedeli iné poisťovne za oveľa menšie platby

amonet
8. sep 2023

@whoopssss tu neide o prehnanie, rozdiel v cene robi casto aj rozdiel v podmienkach poistovne kedy plnia/neplnia

matusondrejicka
9. sep 2023

@whoopssss za mňa určite NN. Máme v ponuke pripoistenie ktoré kryje 68 kritických chorôb ako jedina poisťovňa na Slovensku a plus aj ďalšie výhodne pripoistenia. Napíšte mi a viem vám poradiť viac.

adriannab
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amonet
10. okt 2023

@adriannab klientov si hladajte inde nie na modrom koniku. a nespamujte kazdu temu s poistkami🤦‍♀️

zafir01
10. okt 2023

@whoopssss pre každého niečo iné .napríklad môj muž najazdí mesačne 15tis km .. a v rodine majú rakoviny hrubého čreva . Poisťovňa Allianz v čase poisťovania .mala dvojnásobne vyplatenie sumy pri diagnóze rakovina hrubého čreva . Hoci mal len 24rokov vtedy , a zdravý bol úplne ,dal si ako profi vodič túto poisťovňu ,ktorá tiež vypláca dvojnásobok poistnej sumy pri dopravnej nehode . A keďže ročné má cca 200tis km ,tak riziko je vždy vyššie .
Hoci teraz keď to píšem ,znie to hrozne . Ale obaja sme zvážili rizika ,aké sa nás štatisticky môžu týkať ,a podľa toho sme sa poistili .

zafir01
10. okt 2023

@whoopssss pozor ,často na oko rovnaké poistenie a iné sumy ,v reále znamenajú veľké rozdiely vo vyplácaní . Napríklad veľa výluk pri vyplácaní , krátenie vyplácanej sumy ,rôzne plynutie ochranných lehôt ( napríklad 2 roky po uzavretí poistenia ti nebudú vyplácať kritickú chorobu,ak by si nejakú dostal a pod )
Pre toto je dôležité si prečítať aj všeobecné poistné podmienky danej poisťovne a daného produktu ,je to síce veľa nepopulárneho čítania..ale odporúčam pred podpisom zmluvy si vziať cele podmienky domov ,vziať zvyraznovacku ,a všetko ,vo nebude jasné zvýrazniť a potom sa na to poistovaka spýtať