Ktorá nebankovka poskytne pôžičku pre osobu, ktorá je PN?

17. okt 2024

Ahojte neviete o nejakej nebankovke ktorá poskytuje pôžičky aj pre ľudí ktorý sú na PN

katkaseiner
17. okt 2024

len otazka....z coho chce osoba na pn platit splatky? logicky je pn-ka dost zle platena

madeincssr
17. okt 2024

Prosim, skus podumat aj nad inymi rieseniami tvojej situacie, ako upisat sa nebankovke (rodina, priatelia, niecoho sa vzdat...)

mk1111111111
17. okt 2024

A co s tym ma PN?

januska12323
17. okt 2024

Namiesto platenia zbytočných úrokov si každý mesiac odlož a kúp za našetrené.

autor
17. okt 2024

@januska12323 ja si nechcem niečo kúpiť . Ja som momentálne pn a finančné to nezvládam všetko sama . Do práce môžem najskôr v januári tak mi povedala lekárka . A neviem sama zvládnuť všetko len z PN . Preto chcem nejakú pôžičku . A potom ju budem splácať v pohode keď budem mať spať príjem len potrebujem toto obdobie zvládnuť

janinah
17. okt 2024

Je to cesta do pekla.Pozicaj si od príbuzných.

autor
17. okt 2024

@janinah ja nemám nikoho len deti

hiro
17. okt 2024

Povolene precerpanie. Tam to je na par klikov v aplikacii. Alebo vlasne aj uver.

zic
17. okt 2024

Ale pozicku by si musela splacat hned (dalsi mesiac) od pozicania... nie od januara / februara... Preto maju mat ludia rezervu... takto to nefunguje. "Oni" vedia, ze nemas z coho splacat, takze ti nikto seriozny nepozicia... aj pre tvoje dobro

vakatko
17. okt 2024

Skús požiadať o pomoc v organizácii Jeden rodič.

katka2602
17. okt 2024

Myslím, že žiadna banka či nebankovka Ti nepožicia s tým, že ju začneš splácať vo februári.

esmey
17. okt 2024

Dá sa takto preklenúť tažké obdobie. Samozrejme s tým že si disciplinovaná a neminiež hneď všetko. Napr. požičiaš 3000e a mesačne míňaš povedzme 300e + splátka daného úveru. Musí tan byť však istota že bude potom príjem a z neho budeš pokračovať v splácaní inak sa dosteš do dlhvej pasce.

ekira1
17. okt 2024

To si ideš vziať úver na živobytie na október, november, december, január plus úroky za tieto mesiace 25%+? Nemáš z čoho žiť a uver platiť budeš mať z čoho? Banka? PN nie je problém ak nemáš iné úvery, niečo by ti určite vyšlo keďže máš plat, si zamestnaná a úrok okolo 9%. Povolené prečerpanie je tiež bludný kruh, to vyrieši krátkodobý problém, nie celé mesiace.