Ktorá nebankovka mi požičia peniaze, keď som v úverovom registri?

lucia992
5. dec 2022

Prosím vás viete mi poradiť nebankovku ktorá mi pozicia financie keď som v úverovom registri?

nelca0510
6. dec 2022

@lucia992 radšej žiadna,nájdi si dalsiu prácu a šetri si. Tie darčeky nakúpené za požičané peniaze s veľkým úrokom za to nestoja.

morgane1975
6. dec 2022

@lucia992 najprv by som poriešila úverový register a poradila sa s niekým ako sa dostať z dlhov a nie rozmýšľať nad ďalšou pôžičkou 🤦‍♀️

lucia992
autor
6. dec 2022

@morgane1975 nemám žiadne dlhy, nemusíte sa plieskat po čele. V minosti som neskoršie zaplatila jeden úver a ostala som v registri

zmrzlinka2021
6. dec 2022

@lucia992 a načo potrebujes uver?

kolieskova232
6. dec 2022

Ved ale naco potrebujes peniaze teraz, lebo vies, ako nebankovka ti moze pozicat, no ked si vezmes to, kolko tak povediac zbytocne preplatis, tak neviem, ci je to prave vhodne si od nich pozicat

lucia992
autor
6. dec 2022

@zmrzlinka2021 prerabka bytu no bude to drahšie ako som čakala

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
duves
6. dec 2022

V registri je každý, kto je dlžnikom v banke, alebo v nebankovke s licenciou NBS. Ty sa zrejme pýtaš na situáciu, keď ťa ktokoľvek z tých subjektov objaví ako si nesplácala?

patresska
6. dec 2022

Skús pôžičku zinceuro je to Pozicka od ľudi 🙂

david1202
6. dec 2022

@lucia992 ja som v registry tiež na 5 rokov kvôli starému dlhu za notebook ..boli to tri splátky. ..pred pol rokom som sa dostal k investovaniu a od vtedy investujem a šetrím si ,keby som toto nepoznal čo teraz tak zase by som si zobral úver ,problém je to preplácanie ,keď máš prvé 2 litre našetrené tak máš veľkú radosť ..ale keď už máš 5-12 000 tak vieš že úver len vyčerpáva nielen teba ale aj tvoje financie ,skús radšej inak hospodáriť

panegade
6. dec 2022

@zmrzlinka2021 čo ti je do toho ? To chces vedieť len kvôli tomu aby si moralizovala?

zmrzlinka2021
6. dec 2022

@panegade prečo sa má to pýtaš? Chces poučovať?

aduskatt
6. dec 2022

Ak je to len jedna splátka a máš klasický dostačujúci príjem a potrebuješ na rekonštrukciu bytu, dá sa to riešiť aj bez nebankovky. Napíš mi správu

juhyvk
13. dec 2022

Úverový register by mal byť bez omeškaní minimálne 12 mesiacov. Toto je doba,ktorú väčšina bánk sleduje. Takže odporúčam si dať pozor na dobré splácanie všetkých úverov. Do registra sa zapisuje aj pár dnove omeškanie.

duves
15. dec 2022

@juhyvk to sú kecy. A ked ma niekto zosplatneny uver, predčasne a bolo to aj pred 4 rokmi, tak to v pohode nie je. A ešte k tomu, ak je tam poznamka, že pohladavka bola predana 3.osobe, tak to je uplne v riti.

aduskatt
15. dec 2022

@duves ako kde

luciferko13
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0martina0
19. dec 2022

@luciferko13 to ako vážne,mysliš že ti len tak niekto požičia

luciferko13
19. dec 2022

@0martina0 asi nie no vratil bi som aj 3 násobok ,nemám inú možnosť keby to bolo skôr že prídem z Nemecka a viem že to tak dopadne nájdem rýchlo niečo ale už je neskoro do vianoc

duves
20. dec 2022

ešte raz skusim ludia, lebo mnohí nechápete. Pôžička medzi občanmi, čo aj zmluvne dohodnuta by v prípade vymáhania veritela bola riešená jedine súdom. A to je na dlho a o nervy. A preto vám cudzí nič nepožičia. Skúste rodinu.

david1202
21. dec 2022

@duves presne tak ,obyčajný človek nebude sa naťahovať roky kým súd rozhodne čo a ako ,len naivný si to môže myslieť že mu niekto požičia