Ktorá inštitúcia mi požičia peniaze, keď som na rodičovskej?

16. sep 2024

Ahojte baby, vedeli by ste prosím poradiť kde urgentne zoženiem aspoň 100€? Potrebujem súrne na opravu auta. Som na rodičovskej dovolenke a ozaj sa nemám na koho obrátiť...

zmrzlinka2021
16. sep 2024

Čo je to za opravu? MHD?

autor
16. sep 2024

@zmrzlinka2021 načo takýto koment? Dochybuje mi ale toto nie je podstata príspevku

annamudra123
16. sep 2024

ahoj. skus Majak.sk viem ze znama si tam tiez poziciavala mensiu ciastku. alebo Pozickomat.sk

nika23t
16. sep 2024

A budeš mat z čoho to vrátiť? Lebo toto Ti môže neskôr ďaleko väčšie problémy vyrobiť...
Chápem, keď chýba, ale takú sumu skus radšej inak zohnať.

sisa_s
16. sep 2024

Ponukni nejaku sluzbu v okoli, zehlenie, upratovanie, postrazenie deti...banky ti nedaju, rodina hovoris, ze tiez nie, na internete ti nikto cudzi peniaze len tak nepozicia (mozno na pokeci za "iste" sluzby)

lucka_ke
16. sep 2024

súhlasím s príspevkom kde ti radia ísť upratovať do domácností, za hodinu si zarobíš 7-10 Eur, čiže za pomerne krátky čas budeš mať 100 Eur a nemusíš si požičiavať

sisa_s
16. sep 2024

Ja len nechapem, ako niekto nema 100e rezervu...keby ti dieta teraz ochorelo, z coho mu kupis lieky? Na pozicku?

kris_tin257
16. sep 2024

Auto daj opraviť keď budeš mať peniaze a dovtedy využívaj MHD, keď si požičiaš 100€ vrátiš aj 150€ a keď nemáš teraz 100€ si si istá že potom budeš mať viac? 🤷 Ešte existuje aj žltý melón kde ti môžu požičať

januska12323
16. sep 2024

Otec dieťaťa nič?

petronellla87
16. sep 2024

Účet s povolenym precerpanim nemáš?

smajliica
16. sep 2024

Skúsiť predať niečo čo máš doma? Tie pôžičky sú hrozné, vrátiš oveľa viac ako si požičiaš a ak nestihneš splátky tak máš neskutočné poplatky

vkatush
16. sep 2024

@sisa_s akurát nedávno v jednej skupine jedna mamička písala, že jej ochorelo dieťa (klasické jesenné choroby), nemá momentálne na lieky a ovocie, či jej niekto nemôže darovať 🫤 sú aj také prípady.

judrpravnik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
226lenka
16. sep 2024

Odniesť niečo do záložne?

ekira1
16. sep 2024

Potrebuješ nutne auto keď si na rd? Nepočká to, kým si na opravu našetriš? Teraz budeš bez peňazí a ešte v dlhu, niečo sa stane a z čoho to zaplatíš..

evcagabi
17. sep 2024

@vkatush je to strasne ale take si mozu za to vacsinou same.

vkatush
17. sep 2024

@evcagabi no poznám aj zopár žien (našťastie nie veľa), ktoré majú riadnych chujov mužov a žene nedajú nič, nech ona z rodičáku platí všetko. A keď niečo dieťaťu treba, fakt každý cent škriabu, aby bolo.

(Ale z časti súhlasím, nerob si dieťa, pokiaľ ho sama nevieš zabezpečiť, keby mužovi preplo alebo sa mu nedajbože niečo stalo).

evcagabi
17. sep 2024

@vkatush preto som cakala do 33 kym som vedela, ze moje dietatko dostane vsetko aj keby sme ostali same