Ahojte baby, vedeli by ste prosím poradiť kde urgentne zoženiem aspoň 100€? Potrebujem súrne na opravu auta. Som na rodičovskej dovolenke a ozaj sa nemám na koho obrátiť...
@zmrzlinka2021 načo takýto koment? Dochybuje mi ale toto nie je podstata príspevku
ahoj. skus Majak.sk viem ze znama si tam tiez poziciavala mensiu ciastku. alebo Pozickomat.sk
A budeš mat z čoho to vrátiť? Lebo toto Ti môže neskôr ďaleko väčšie problémy vyrobiť...
Chápem, keď chýba, ale takú sumu skus radšej inak zohnať.
Ponukni nejaku sluzbu v okoli, zehlenie, upratovanie, postrazenie deti...banky ti nedaju, rodina hovoris, ze tiez nie, na internete ti nikto cudzi peniaze len tak nepozicia (mozno na pokeci za "iste" sluzby)
súhlasím s príspevkom kde ti radia ísť upratovať do domácností, za hodinu si zarobíš 7-10 Eur, čiže za pomerne krátky čas budeš mať 100 Eur a nemusíš si požičiavať
Ja len nechapem, ako niekto nema 100e rezervu...keby ti dieta teraz ochorelo, z coho mu kupis lieky? Na pozicku?
Auto daj opraviť keď budeš mať peniaze a dovtedy využívaj MHD, keď si požičiaš 100€ vrátiš aj 150€ a keď nemáš teraz 100€ si si istá že potom budeš mať viac? 🤷 Ešte existuje aj žltý melón kde ti môžu požičať
Otec dieťaťa nič?
Účet s povolenym precerpanim nemáš?
Skúsiť predať niečo čo máš doma? Tie pôžičky sú hrozné, vrátiš oveľa viac ako si požičiaš a ak nestihneš splátky tak máš neskutočné poplatky
Odniesť niečo do záložne?
Potrebuješ nutne auto keď si na rd? Nepočká to, kým si na opravu našetriš? Teraz budeš bez peňazí a ešte v dlhu, niečo sa stane a z čoho to zaplatíš..
@evcagabi no poznám aj zopár žien (našťastie nie veľa), ktoré majú riadnych chujov mužov a žene nedajú nič, nech ona z rodičáku platí všetko. A keď niečo dieťaťu treba, fakt každý cent škriabu, aby bolo.
(Ale z časti súhlasím, nerob si dieťa, pokiaľ ho sama nevieš zabezpečiť, keby mužovi preplo alebo sa mu nedajbože niečo stalo).
Čo je to za opravu? MHD?