Prpsim neviete ktorá banka ponúka ešte možnosť založenia vkladnej knižky?? Slsp a postova banka nie. Dakujem
myslim, ze v ziadnej slovenskej banke uz vkladna knizka nie je ponukana ako aktivny produkt dnes - oslovuju dokonca klientov s cielom zrusit tie dozivajuce (mala som par eur na tej v TB, tak nedavna skusenost) a ak ich neponuka SLSP a PABK - ktore ich kedysi vzhladom na typ klientov mali najviac, tak si skutocne myslim, ze ziadna ina (hoc som teda negooglila a nerobila prieskum,
aby som si bola ista tymto tvrdenim)
@janai1 ja viem ze ich rozhodnutie, aaaaale tie reci okolo toho ze aky kauf mu urobili, ze mu € nedali lebo by rozflakal alebo vlozil inde !, ze to je najlepsi urok, nic lepšie nieje, oni 80r.to vedia naj, (asi ich 50r.syn je debil a nevie si overiť, ale 45r.dcéra je top) taky cirkus bol okolo toho 2 roky.sestra si šunky vyvažala v novom aute a chlap pocuval blbe reči. Nic nechcel, nic necakal, ale reci o vkladnej knizke ako o košickom zlatom poklade boli furt.
To iba na pobavenie ako sa VK niekde precenuje
@lele97 ahoj...už si to možno vyriešila, ale aj my sme dali pred 6r vkladnu knižku, ale len preto, aby sme neminuli na doma to, čo dostanú deti 😉
...ale teraz máme sporenie, ktoré nestráca svoju hodnotu v čase. Ak by si chcela bližšie info, napíš mi M.
@lele97 tento zastaraný produkt už asi nikto. Veď si pozri sporiace účty