Ktorá banka ponúka možnosť založenia vkladnej knižky?

lele97
14. jún 2021

Prpsim neviete ktorá banka ponúka ešte možnosť založenia vkladnej knižky?? Slsp a postova banka nie. Dakujem

pribinak
14. jún 2021

@lele97 tento zastaraný produkt už asi nikto. Veď si pozri sporiace účty

janai1
14. jún 2021

@lele97 taká somarina už pekne dlho neexistuje

cacianka
14. jún 2021

@janai1 max 3-4roky. Svokrovci založili v poštovej

janai1
14. jún 2021

@cacianka no, tak už vtedy ich pekne oklamali 😀

cacianka
15. jún 2021

@janai1 predali nejake pozemky, tak "rozdelili".nieco si nechali rezervu. Dcere dali asi hotovosť, netuším, kupili si auto.
synovi vlozili na vkl.knizku.aj to mu dali po vyse roku, ze mu to opatruju....

janai1
15. jún 2021

@cacianka nuž, však ich rozhodnutie 🤷‍♀️ ale kde nie je minimálne 3% úrok prichádzajú ľudia o peniaze

nelca84
15. jún 2021

@lele97 ak aj takú banku nájdeš, tak vedz, že na VK je úrok asi 0,1% a inflácia je zhruba 2%... tak si to porátaj 🙈 finančná gramotnosť ti asi veľa nehovorí...

petamich
15. jún 2021

myslim, ze v ziadnej slovenskej banke uz vkladna knizka nie je ponukana ako aktivny produkt dnes - oslovuju dokonca klientov s cielom zrusit tie dozivajuce (mala som par eur na tej v TB, tak nedavna skusenost) a ak ich neponuka SLSP a PABK - ktore ich kedysi vzhladom na typ klientov mali najviac, tak si skutocne myslim, ze ziadna ina (hoc som teda negooglila a nerobila prieskum,
aby som si bola ista tymto tvrdenim)

cacianka
15. jún 2021

@janai1 ja viem ze ich rozhodnutie, aaaaale tie reci okolo toho ze aky kauf mu urobili, ze mu € nedali lebo by rozflakal alebo vlozil inde !, ze to je najlepsi urok, nic lepšie nieje, oni 80r.to vedia naj, (asi ich 50r.syn je debil a nevie si overiť, ale 45r.dcéra je top) taky cirkus bol okolo toho 2 roky.sestra si šunky vyvažala v novom aute a chlap pocuval blbe reči. Nic nechcel, nic necakal, ale reci o vkladnej knizke ako o košickom zlatom poklade boli furt.
To iba na pobavenie ako sa VK niekde precenuje

janai1
15. jún 2021

@cacianka ako keby som svojich rodičov počula 😂

cacianka
15. jún 2021

@janai1 stara sorta. 😇😉
Moji to vobec neriešia

majkamajka11
8. sep 2021

@lele97 ahoj...už si to možno vyriešila, ale aj my sme dali pred 6r vkladnu knižku, ale len preto, aby sme neminuli na doma to, čo dostanú deti 😉
...ale teraz máme sporenie, ktoré nestráca svoju hodnotu v čase. Ak by si chcela bližšie info, napíš mi M.