Ahojte, kto ma nejaký lepší prehľad, ktorá je banka je najvýhodnejšia na vedenie bežného účtu? Mam na mysli účet vedený na platby, výber a príjem hotovosti, žiadnu hypotéku ani úver nechcem riesit, ani nič iné. Len bežný účet založiť. Momentálne mám v TB, ale ak nevyužívam produkty banky, platím za vedenie účtu 7 e mesacne, čo sa mi zdá dosť.
Vopred ďakujem.
MBANK - všetko zadarmo, nič neplatíš
kolegyňa má M Bank a pochvaľuje si.
https://www.mbank.sk/individualni/ucty/mkonto/?...
Ja som s mBank nebola spokojná...ale UniCredit je najlepší na účet ....účet je zdarma pokiaľ máte prevody 400 e a viac( čo určite pri výplate máte) a okrem toho môžte vyberať zdarma z hociktorého bankomatu hotovosť , čo je veľké plus 👌
Fiobanka
@radussska999 pozor na to. Záleží kedy si účet založí. Ja nemám výber z hociktoreho bankomatu zadarmo.
@kabinka11 nie? A koľko platíš? Je pravda že tam mám účet už dlho, možno sa niečo zmenilo
@radussska999 ja mám tiež UniCredit, tiež som spokojná, ale stihla som ten benefit výberov z bankomatu zdarma. Pár mesiacov po tom to zrušili, už boli len tri výbery. Takže teraz majú iné podmienky, treba si to pozrieť.
Ja som spokojná v Raiffeisen banke. Sú tam podmienky na 100% zľavu z poplatku, ale som spokojná. Ja som však predtým mala Poštovú banku, takže by asi bolo čokoľvek lepšie...
@radussska999 Neviem, lebo nevyberám z iného. Keď som si zakladala účet ja, tak mali "akciu" ze mi vrátili nejaké peniaze keď som nakupovala v kauflande. Trvalo to rok a za ten čas mi vrátili cca 120e.
fio, mbank
@zmrzlinka2021 mbank je zadarmo, len ak splnis podmienku
CSOB Smart ucet v mobile.
Ďakujem veľmi pekne za všetky odpovede. V podstate výbery ani nerealizujem, takže toto pre mňa nie je podstatne, a ostatné si pozriem. Vďaka esre raz ♥️
Ja mam účte vo FIO banke a som spokojná. Neplatím zaň nič iba na začiatku 10€ ktoré sa ti vrátia keď zrušiš účet.