Ahojte. Po ukončení materskej dovolenky som nastúpila na pn a zároveň poberala rodičovský príspevok. Kto vypláca prvých desať dní PN? Ďakujem za odpoveď
Ak trva PP,je obnovene nemocenske poistenie tak standardne prvych 10 dni zamestnavatel a od 11.dna SP
Tak zalezi od toho, ci si obnovila nemocenske poistenie v zamestnani alebo si rovno nahlasila RD..ak prva moznost tak prvych 10 dni zamestnavatel, ak si sla z ochrannej lehoty po MD tak od prveho dna ti plati socialna poistovna..
@jessica6 snad toto ani mozne nie je, ze este aj SP plati PN ? snad overuje tie ucelove , ja uz nemam slov.
@bublinka1426 ano, overovali si to.
@annakanva tak ked je pn opodstatnena...
Dufam ze aj poctivo dodrziavate liecebny rezim, s tak malym dietatom vychadzky 2x za den.. nonsens tato krajina🤢
Zeny, prosim, ukludnite sa. Ja nikoho nesudim, prosim, zdrzte sa nechcenych komentarov a odpovedajte, prosim, k teme. Dakujem
@bublinka1426 keď som toto napísala tak ma išli tu niektoré ženy zavraždiť v inej téme.. ale je to smutné že ako niektoré odrbavaju štát a priživujú sa len. Už mi to príde že zneužívajú stáť viac ako ti asociáli
@mimuska328 no mne to vzdy pride ako taka nahoda, ze akurat pred RD kazda pomaly ide na PN..alebo zrazu na operaciu
(samozrejme, cest vynimkam)
Viete mi niektorá poradiť ? Skončil mi PP počas materskej a idem na PN po ukončení materskej. Kto mi platí nemocenské ? Ďakujem
@keetrinn preco mas ist na PN ked nemas pracu? nejak nerozumiem.
po materskej mas plateny rodicak.a mas cas sa dat dokopy.
@bublinka1426 pretože náš systém umožňuje čerpať PN aj RP, tak prečo to nevyužiť, keď na to predsa majú nárok 🙈
@annakanva nik pokial si si neobnovila NP u zamestnavatela ...
zase dalsia prizivnicka? ktora zazracne sla na PN ci operaciu hned po MD?
ja uz sa fakt smejem
ja uz normalne cudujem ako kazda sa snazi ojebat system a vytazit najviac