Prosím vás je tu niekto kto vyhral? Posielajú sms o výhre? Lebo kamoške prišla sms k výhre ale nikde v zozname nie je v sms nebolo ani uvedené koľko vyhrala.
To fakt niekto sleduje a ešte aj súťaži??? Ako národ sme veľmi upadli...
Aj mne dnes prišla správa a tiež sa neviem dopátrať tej sumy. Ze olko som vlastne vyhrala...
Mne ani nešiel ten zoznam otvoriť. Vôbec mi to nešlo otvoriť. Koľko som vlastne vyhrala?
@desore to by sa nestalo, totižto..do takejto "súťaže" by som sa nezapojila...proste dobré veci reklamu nepotrebujú...a toto!! ....toto všade kde sa pozriem samé očkovanie, keď niekoho privedieš k očkovaniu, zaregistruj sa zase tam a finančne ťa odmeníme,....a môžem pokračovať....proste EXPERIMENT neskutočný...supnu tam nejaké peniaze a ľudia ako take ovce idú... radšej proti prúdu, síce s ťažkosťami,ale čistou hlavou a svedomím..ako s prúdom a médiami.... takže nie ani tie Peniaze mi zato nestoja....a ešte raz píšem....ako krajina neskutočne Upadame😭😭😭😭
@zuzans258 Dufam, ze mas ukoncenu medicinu, farmaciu alebo biochemiu, ked dokazes povedat, co je experiment a co nie.
Najvacsi znalci su absolventi vysokej skoly zivota. Nikdo ta k tomu nenuti. Inac si zaockovana proti tetanu, osypkam atd....? Tvoje deti su? No ja by som ich na tvojom mieste nedavala, ved nie su ovce, ci? 😉
@zuzans258 no ako potom vysvetlis reklamu na toaletný papier? 😉
@janickacrazy ano??? Aj ori kúpe toaletného papiera sa môžeš zapojiť do súťaže o 100000€??? Alebo ak máš toaletný papier a odporučíš ho kúpiť aj niekomu inému tak ťa finančne odmenia????....a inak mam doma toaletný papier...SOM ZODPOVEDNÁ 😂😂😂😂😂....INAK aj do reštaurácie sa môžeš ísť najesť....na dverách je nacapeny papier len s toaletnym papierom... takže ha ha zasmiala som sa ....a čítaj čo píšeš.... ohľadom tohto na ľudí neni vyvijany tlak...
@zuzans258 ty si zase nedomyslaj, reagovala som nato, že si písala, že dobré veci reklamu nepotrebuju, tak skludni hormón
@janickacrazy a za tým si stojím...tu nehovorim o nejakej reklame, čo ide raz za čas v tv,alebo je v akcii v letáku...tu sa písalo o niečom úplne inom a myslím, že všetci ostatní to pochopili.... veľa šťastia 👍
@qetka mne sa nenaučítala vôbec... A keď mi prišla táto SMS, tak je to za 100 €?
@elenajezova nemusi byt, su tam aj ine, ale tato je najpravdepodovnejsia. Skus pozriet teraz, stranka uz ide lepsie 🙂
https://www.mfsr.sk/sk/verejnost/ockovacia-prem...
Sme vzdelani. Nejdeme s prudom. Citame rozne media. Pripustame aj alternativy, ze to ockovanie moze byt este cele fiasco. Ale dali sme za zaockovat z vlastnej iniciativy, nie na odporucania, pre loteriu, ci preto, ze vsetci sa u nas ockuju. Jednoducho sme chceli, a verime medicine a vede, zaroven sme si vedomi, ze to sklzo aj do geopolitiky a farma biznisu a ide to jedno s druhym.
A zaroven sme aj v loterii. Preco nie..nepotrebujem ist proti prudu, ze nepodporim tuto blbost, kludne sa tej vyhre potesim. Ano, dali sa peniaze pouzit inak, nasa krajina je rozkradnuta,zdravotnictvo v prdeli, ale to nic nemeni na fakte, ze tie peniaze uz vyclenili, a tie peniaze sa na ten ucel loterie aj minu. Tak ak mam moznost, vyhru si rada prevezmem. A bez vycitiek. Ako s nou nalozim,to uz si necham pre seba.
@zuzans258 toto som si aj ja hovorila,ze len z principu sa neprihlasim. Az prednedavnom som sa registrovala a preco nie? Kvoli hrdosti zahodit sancu? Neockovala som sa kvoli vyhre,ockovana som bola hned ako bolo mozne v mojej vekovej kategorii. Jedine co odmietam pozeram tu stupidnu tv sou co z toho spravili.
@kikusik23 áno dnes chodili sms