Kto plati zdravotku ked som zamestnana na dohodu a popritom som na urade evidovana? Vraj zamestnavatel, je to pravda? a ked jeden den nepridem do prace musim ju zaplatit sama alebo ako to funguje? Vôbec sa nevyznam v týchto veciach a nikdy predtym som nepracovala
@tiezjedna Dohoda o pracovnej činnosti na dobu určitu - 3 mes
na úrade som ju ohlásila ale bohužial o deň neskôr. No pani mi nepovedala že ma vyradia, povedala že mam prísť na dalši termin na UP. Takže neviem ako to je bude, kto plati zdravotku a keď nahodou nebudem v praci cely deň ako to funguje.
My.🤣
@zuzinka888 ?
@tiezjedna podla toho aku ma formu dohody.. napr.pri dohode o pracovnej cinnosti pri rovnomernom prijme plati zamestnavatel aj zamestnanec normalne odvody ako pri tpp… jedine zamestnancovi nevznika narok na stravne a dovolenku. Ak ma nerovnomerny prijem, tak za dni kedy pracuje jej zamestnavatel odvody plati, dni ktore nepracuje je samoplatca
z dohody sa plati zdravotne poistenie. Z uradu ta podla mna neodhlasili, pretoze este ta kludne dodni moze prepustit zamestnavatel.. inak neviem. A hlavne treba sa pytat veci priamo uradnicky tam, napis si to kludne. Nechapes=pytaj sa. Vsetko je to tak individualne, ze sa NEDA pausalizovat, treba vediet detaily vsetky. Je tu aj rozdiel pravidelny/nerpavidelny prijem, ako je to nahlasene. Z nepravidelneho sa ziadne odvody neplatia...
Podla mna v tej tvojej dohode je nieco napisane, co meni cely pohlad na vec. Na dohodu jednu sa da pracovat max 350h rocne, na iny druh iba 10h tyzdenne...
@anonymous87 jasné, brala som, že to nie je dpč...
@miusinka3 a ktorú formu dohody teda máš?
@tiezjedna jasne… strasne malo info na pomoc, kedze dohoda je tak specificka vec, ze aby clovek vedel o co ide musi poznat kazdy detail 😅
@miusinka3 pri dohode o prac.cinnosti mozes pracovat iba 10h tyzdenne. Ak by si pracovala kazdy den, tak to vychadza 2h denne
@anonymous87 Nieje to aj že ročne nejakych 520h?
@miusinka3 nie je mozne, aby si na dohodu robila 8 a pol hodiny pon-pia. Ak je to teda naozaj dohoda o prac.cinnosti
Uz davnejsie som nad tym rozmyslal, nemoze existovat praca na dohodu citam ze moze robit 40 dni (x8h=320h) - daju to na 1h ci 2h denne (ale realne tam bude 8h) takze za cely rok papierovo neodrobi celych 40 dni - a hodinovu sadzbu jej daju taku vysoku ako by dali za 8h prace.
Je to mozne? A teda pripadna kontrola nic nezisti, vsak tam bola vramci tej 1h co moze denne robit...
@miusinka3 resp.takto. Ano 520h rocne ak sa jedna o sezonnu pracu, ale to presne urcuju zakonnik prace. Aky druh prace vykonavad?
@miusinka3 akoze vyzera byt v poriadku az na tu pracovnu dobu 🤷♀️ to podla mna ok nie je. Ale mozno sa vyjadri este niekto a vyvedia ma z omylu… a teda co sa tyka UP, tak na zaklade tejto zmluvy ta podla mna vyradia
@anonymous87 no a kedy ma vyradia? a budem si teda sama musiet platit zdravotku alebo ?
Je tam podľa dohody. Čiže neverím ze oficiálne tam na papieri budeš 160hodin mesacne ako bežný zamestnanec. Keď je podľa dohody, tak si tie dni dohodni. A samozrejme podľa toho aj na úrade sa zariadia.
A skus si prečítať na nete články a hlavne aj do budúcna, si precitaj zakonnik práce. Povinné čítanie je to.
Si na úrade = platí štát. Si zamestnanec =platí zamestnávateľ. O mesiac dostaneš výplatnú pásku a bude ti jasne kolka bije.
@miusinka3 o akú dohodu sa jedná? Ohlásila si ju na ÚP?