Otazka - ked som nezamestnana, som na urade a nedostavam priplatky od uradu lebo som nerobila este 2 roky, tak kto mi plati smeti?
Maminka a tato.
Akože kto? Je to tvoja daň.
Sama si ich platíš, je jedno, či zarábaš, či nie, odpad vyprodukuješ tak či tak.
@dzulli1980 no a ked clovek nema ziadne peniaze tak z coho to ma vyplatit?
brigada to mozes aj na UP a kto ta zivi?
z akych penazi sa stravujes? kde byvas? kto za teba plati toto, zrejme by mal aj smeti zaplatit - produkujes ich
Ty ich platíš,alebo vyrábas dlhy/dostanes pokutu.. ktoré zaplatíš s úrokmi neskôr... hľadaj si prácu alebo aspoň brigádu.
nemusíš to platiť naraz.
Kto by ich podľa teba mal zaplatiť?
Veď sa zamestnaj, kde je vôľa, tam je cesta ... roboty je dosť ...
Vznika ti dlh, ktory raz od teba budu ziadat zaplatit. Mozu ti za smeti dat exekuciu. NIkoho nezaujima, ze si nezamestnana, dane platit musis. Ked mas deti a neplatis za smeti ani za nich, tak im vznika tiez dlh
Smeti ta trapia? A ucty za byvanie, vodu, elektrinu, plyn, jedlo, kozmetiku, drogeriu atd ti plati kto??
Opadla som.
Ty si myslis, ze smeti za teba plati stat, tak ako za teba plati ZP ked si evidovana na UP? Nie, neplati.
Ano, ten co plati za kazdy kusok toaletneho papiera, ktorym si utries zadok, ten kto plati za kazdu kvapku vody co sa nou umyjes ma pravdu, plati za teba aj smeti aj elektriku aj vsetko. Takze pekne suchaj nozickami, a bud rada, ze nie si na ulici a ma ta kto zivit a platit za teba
Dobrý vtip 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Toto je snáď vtip.
Brigáda, skrátený pomer, trvalý a pome ho. Smeti sa samé nezaplatia. Nik nemá peniaze zadarmo, len tak! 🤷🏼♀️👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
dnes som uz asi videla vsetko 😆
Ked nerobis, tak nemusis ani jest a tym padom nevyrobis ani odpad. Myslis, ze stat zaujima, ci niekto ma na zaplatenie svojich povinnosti? A ked sa ti nechce pracovat, tvoj problem. Povinnosti ta to nezbavuje. Exekucia a dovi, dopo.
Keďže si evidovaná na úrade práce, za teba platí len zdravotné poistenie a sociálne poistenie, ale smeti si musíš zaplatiť sama.
Ja som na ID, ZP a SP platí za mňa štát, čiže daňoví polatníci, ale smeti, nájom, elektrinu, vodu, lieky, stravu, televíziu, internet, hygienické potreby a služby, to si hradím sama, veď nato mám príjem.
@bylinka25 ak je na UPSVAR, tak stat plati LEN zdravotne poistenie.
Nemusíš to zaplatiť naraz
A zijes z coho?
Ja odpadnem normálne asi...dajme všetci výpovede aby za nás NIEKTO zaplatil dane a poplatky a potom sa naspäť zamestname asi...a este s dovetkom...a z coho asi? No úprimne je to tvoj problem z coho asi. Zacni pracovat a bude z coho asi...
Pošli číslo účtu my sa ti pokladáme 😂....naozaj nenormálne, choď do roboty a normálne ich budeš platiť z výplaty ako všetci ostatný.
za smetie platí aj bábätko 🤷♀️ teda jeho rodičia..
Ty si rozkošná. Ako píšu vyššie,nech zaplatí mamka a tatinko.
Na net máš a na smeti nie?
ty ich platis samozrejme