Kto má skúsenosti s touto pôžičkou?

plocha24
22. jún 2023

Dobrý deň,
Chcela by som sa spýtať má niekto skúsenosti s úverom kde sa za balík aby ste získali pôžičku platí podľa toho koľko chcete ? Píšu , že dávajú aj nezamestnaným aj tým čo majú dlhy či exekúciu. Platí sa Poplatok kde si vyberiete a je to taký automat čo je aj v mlynoch alebo Hypermarket Tesco bratislavská zaujímavé je , že to je automat biocin teda s kryptomenami ?
Firma sa volá :
Onlineuver- ADVANCED
Ďakujem za všetky po prípade skúsenosti s totouto firmou.

viestta
22. jún 2023

Tebe toto nepride uz z opisaneho bud ako podvod alebo uzera?

hellwant
22. jún 2023

Nuz ak uvazujes nad tymto, asi tebe, ci niekomu tvojmu blizkemu banky , ci oficialne pozickarne nechcu dat, cize si, ci ten dotycny v problemoch a hladat riesenie stylom dostat sa do este väcsich problemov poukazuje na vsetko ine, len nie rozum.
Pri slovach poziciavane aj ludom s exekuciou platis si kolko chces a z bitcoinmatu vyberas pozicku by mi hned blikala kontrolka.

janai1
22. jún 2023

Minulý týždeň to bola ešte firma silveruver len tak mimochodom a vo februári ttklion 😉 to by ti mohlo napovedať veľa

maranco
22. jún 2023

@plocha24 poplatok za poskytnutie pôžičky používajú podvodníci. Máš ho zaplatiť cez Bitcoin aby to bolo anonymné bež možnosti vystopovať kto je príjemcom platby a potom sa odmlčia, nedostaneš pôžičku ani poplatok.

Zneužívajú len zúfalosť ľudí, ktorí urobia všetko aby dostali peniaze.

plocha24
autor
22. jún 2023

@maranco
Ďakujem všetkým za rady nie neuvažujem nad tým len moj kamarát tam poslal mne sa to nepozdávalo neni na ich kontakt ani nič má iba potvrdenie s toho automatu že tam vložil peniaze tak si asi nijako nepomôže potom čo som si tu o tom prečítala. Dakujem

maranco
22. jún 2023

@plocha24 koľko zaplatil poplatok? Povedz mu, že je to poplatok za školenie ako sa nemá správať.

hellwant
22. jún 2023

@plocha24 Dohovor kamaratovi, nech zacne brigadovat, ci pracovat a nesnazi sa stale inak dostat ku peniazom, ak je taky typ cloveka. A teraz, nema uz ani to, co vlozil do bitcoinmatu.

plocha24
autor
22. jún 2023

@hellwant robil dost dlho na stavbe ale mal uraz a uz skončil má nejaké problémy ktoré nechcem ja tu rozoberať lebo to je jeho sukromie. Robotu si uz nenájde a nechváli mu ani invalidné nesudte hneď niekoho koho nepoznáte

plocha24
autor
22. jún 2023

@maranco 200 eur poslali mu nejaký QR kód to tam nasnímal zaplatil a dal mu automat doklad o zaplatení.

maranco
22. jún 2023

@plocha24 nabudúce sa už najprv poradí
Tu je iný druh podvodu cez bitcoinmat, mali niekoľko prípadov. Posledný prípad je až smiešny.

Všímavý policista měl opět podezření, že žena, která vkládá peníze do bitcoinmatu by mohla být další obětí podvodníků. Tentokrát se mu povedlo zachránit 600 tisíc korun z 800 a ženu od vkladu peněz také odradil. Nicméně průběh byl o něco dramatičtější, protože žena byla tak zmanipulovaná a podvodníkovi na telefonu věřila tak fanaticky, že dokonce začala policistu mlátit kabelkou, aby ji nechal peníze do automatu nastrkat. Kolega se ale nenechal, byl dostatečně důrazný a zachránil jí tak zmiňovaných 600 tisíc korun. Bohužel 200 tisíc korun žena stačila ještě před tím do bitcoinmatu vložit a přišla o ně.

https://tydenikpolicie.cz/policiste-se-snazili-...

hellwant
22. jún 2023

@plocha24 lenze ak ma niekto takyto problem so zdravím, pozicka to nevyriesi, o to tu ide- nemoze si najst pracu a chciet takuto pozicku...ako by ju splatil? Nuz tazke

majuskasiklienkova
Včera o 21:41

@plocha24 prosím link