Poprosim Vase pozitivne aj negativne skusenosti s touto bankou a nieco sa chcem opytat potom aj do sukromnej spravy. Uvazujem, ze si zalozim tam ucet.
Ja mam účet od novembra 2019 a za mňa spokojnosť, nič negatívne som zatiaľ nezistila... Fest sa mi páči to ich syslenie 😁
Ja ju mam tiež a som spokijna
@henka80 365 banka je fakt super. Trocha opakuje po Revolute. Využívam ju ako druhý účet. Majú dobrý úrok na sporiacom účte. Výbery majú cez poštovú banku, čiže tam nie je problém. Jediný nedostatok je keď potrebujes vložiť hotovosť. Ďalší problém, aspoň môj osobný je, že ju vlastní J&T, čo nie je najserioznejsia organizácie, ale na bežné použivanie je v pohode 🙂
neviete ako to je s platením v zahraničí? z priateľom máme spolu účet a jednu kartu ale ide pracovať do švédska a potrebuje svoj účet aby mu mali kde chodiť peniaze na ubytovanie a prác. vydaje
Ja som maximálne spokojná. Internet banking je prehľadný, účet mám zadarmo, mám aktivované sporenie a aj syslenie, ktoré je super. Ak si budete zakladať účet tak s mojim kódom jana065879 získate 15€ zadarmo do 30.6.2021
Ak by niekto chcel pri zalozeni uctu 15 eur, s kodom anna079080 😊
@magduska77 ako je to s pobočkami?
@luckastar do teraz to bola iba internetova banka. Ale uz maju aj svoje pobocky
@henka80 Zdravím 🙂 Banka je 100% bezpečná a účet skutočne funguje bez poplatkov 🙂 ... Je to síce otrepané, avšak ak by ste mali záujem založiť si účet, môžete pri registrácii zadať kód "klaudia079142" (ktorý platí až do 30.4.2022) a po uskutočnení akejkoľvek platby do mesiaca tým získate prvých 15€ na svoj účet zdarma 🙂
Ahojte. Ja som maximalne spokojna s bankou. Ak by ste mali zaujem tak s mojim kodom ziskate 15€ zadarmo jana065879
mam ju asi od oktobra, ja som spokojna, appka trosku pomalsia na moj vkus, ale inac v pohode