Kto je mojím správcom v osobnom bankrote?

mn8
14. jún 2019

Zdravím ešte došiel mi papier ze ma bude zastupovať správca z cpp, ako zistim kto je mojím správcom.

linda8877
14. jún 2019

@mn8 nás kontaktovali z cpp že nás bude kontaktovať správca ten sa ozval dohodli sme stretko všetko vysvetlil a pozastavil exekúcie a ze keď prešetri všetky skutočnosti vyhlási osobný bankrot tak asi len čakať ci sa dá zistiť koho pridelili to už neviem však ale je to jedno keď už pridelili tak je to na dobrej ceste

brendaa
15. jún 2019

@mn8 pride ti Uznesenie

jappy
24. jún 2019

Dobrý deň, chcem sa opýtať. Vyhlásil som osobný bankrot, no som vlastníkom motorového vozidla, ktoré fyzicky nevlastním. Proste auto uz neexistuje a nemám ani doklad o jeho zošrotovaní, čiže na ODI je stále vedené na moje meno. Kvôli tomu mi chodia exekúcie z poistovne. Mal niekto takýto problém, ako dosiahnem odhlásenie motorového vozidla? Lebo pokial nebude odhlásené, dlhy sa mi budú tvoriť stále. Riešil niekto nieco podobné? Ďakujem za odpoved.

brendaa
24. jún 2019

@jappy napises Cestne prehlasenie ze uvedene vozidlo (vsetky udaje) +SPZ nevlastnis a nievies kde sa nachadza. Uradne overit staci na urade

jappy
24. jún 2019

@brendaa ale mate to aj overene, ze to takto prejde? Lebo este som nic nevybavil na prvykrat.

brendaa
24. jún 2019

@jappy pomaham v ramci mojej prace klientom, ktory maju si davaju ziadost o osobny bankrot som v kontakte s centrom pravnej pomoci, spravcom klienta, ktory prave toto pozadoval. Kedze auto klient uz nemal.

jappy
24. jún 2019

@brendaa dakujem pekne za odpoved, ak to nevyjde, este napisem 🙂

jappy
24. jún 2019

@brendaa ešte saq chcem opýtať, to četsné prehlásenie odovzám na ODI?

jappy
24. jún 2019

@brendaa a napísať tam aj dôvod, že som v konkurze? lebo normálne za odhlásenie neexistujúceho auta sa platí poplatok 500 €, preto sa pýtam.

brendaa
24. jún 2019

@jappy uz mas ziadost? Priniest k ziafosti, pozrie pravnik. U nas to pozadoval az spravca, ktory na to prisiel😁

jappy
24. jún 2019

@brendaa nam spravca povedal ze mame ist na ODI a povedat ze som konkurze. Nic viac k tomu nevedeli povedat. Preto sa pytam co k tomu vsetko treba.

brendaa
24. jún 2019

@jappy skus sa poputst na to cestne prehlasenie uz potom spravcu

kiarenka
20. júl 2019

Dobrý deň chcela by som poprosiť o radu.Neviem či mi vyšlo oddlženie lebo na ru justice mám aj zrušené oddlženie ale aj vyhlásený konkurz vôbec tomu nechápem teraz ze co :-/

jappy
6. aug 2019

@kiarenka akurat som to pozeral, aj ja mam zruseny konkurz a nechapem co to znamena.

kiarenka
6. aug 2019

@jappy máme sa riadiť čo je v obchodnom vestníku to je najdolezitejsie

jappy
6. aug 2019

@kiarenka volal som spravcovi, konkurz je zruseny z dovodu nemajetnosti, cize uz som oddlzeny nemaju preco pokracovat 😄