Zdravím ešte došiel mi papier ze ma bude zastupovať správca z cpp, ako zistim kto je mojím správcom.
Dobrý deň, chcem sa opýtať. Vyhlásil som osobný bankrot, no som vlastníkom motorového vozidla, ktoré fyzicky nevlastním. Proste auto uz neexistuje a nemám ani doklad o jeho zošrotovaní, čiže na ODI je stále vedené na moje meno. Kvôli tomu mi chodia exekúcie z poistovne. Mal niekto takýto problém, ako dosiahnem odhlásenie motorového vozidla? Lebo pokial nebude odhlásené, dlhy sa mi budú tvoriť stále. Riešil niekto nieco podobné? Ďakujem za odpoved.
Dobrý deň chcela by som poprosiť o radu.Neviem či mi vyšlo oddlženie lebo na ru justice mám aj zrušené oddlženie ale aj vyhlásený konkurz vôbec tomu nechápem teraz ze co :-/
@mn8 nás kontaktovali z cpp že nás bude kontaktovať správca ten sa ozval dohodli sme stretko všetko vysvetlil a pozastavil exekúcie a ze keď prešetri všetky skutočnosti vyhlási osobný bankrot tak asi len čakať ci sa dá zistiť koho pridelili to už neviem však ale je to jedno keď už pridelili tak je to na dobrej ceste