Prosím vas ,mala som škodu na aute niesom vinník ,ja mám kooperativu aj pan čo do mňa nabúral ..je tu niekto komu normálne vyplatili peniaze pretože ja čo som čítala recenzie sa s nimi asi normslne môžem rozlúčiť ..fakt sú až taký nespoľahlivý ?
Dali ste si to rozpočtom ? Čiže vám nevyplatili toľko koľko bolo na obhliadke vyčíslené ?
Riešil to muž, presne si nepamätám všetky detaily, ale asi áno.
Bola poškodená predná časť - nárazník, maska - uznali iba poškodenie a opravu dielov. ale opravu a nastavenie tých senzorov /alebo ako sa to volá/ čo sú v nárazníku ani ochrannú foliu už nie.
Rovnaka situacia, trvalo rok, kym skody vyplatili 🤷♀️
Ja mam Allianz uz strasne dlho, nabural mi do kufra pan s Kooperativou- vynoril sa nejaky clovek “nahodou” a vsetko zariadil - opravili vsetko aj naviac (asi ten pan na tom zarobil mozno nie - aj nahradne auto mi uprenechali … mam len PZP) myslim, ze sa s nimi dotahoval mesiac … peniaze isli mimo mna takze ja som som si iba vyzdvihla opravene auto. U mna bolo ale vyhodnejsoe pre nechat to niekomu inemu vzhladom na vek auta - mohli ho napisat na totalku a poslat len zostatkovu hodnotu … asi by som nedostala ani 5 korun 🤷🏻♀️
Každý druhý rok ma niekto tukne s Kooperativou, zatiaľ vždy v pohode. Dávam opravovať do autorizovaného servisu, ktorý ma zmluvu s Kooperativou, po oprave im preplatia faktúru a idem si pre auto, to trvá max. 1-2 dni, keď nerátam samotnú opravu.
S Koopertivou mám tiež nedôveru skúsenosť.
Po šesťročnom bezskodovom havarijnom poistení
bez spoluúčasti som v uzavretej záhradkárskej lokalite zistil, že mám rozbité sklo na zadných dverách.Pravdepodobnost rozbitia bol zrejme uletený kameň od kosačky niektorého suseda.
9.10. som volal 8 krát do pobočky Kooperativy v Košiciach ale nikto mi nedvíhal.Tak som volal ich zmluvnému servisu na výmenu okna.Tam mi povedali, že škodovú udalosť oni vybavia keď donesiem poistnú zmluvu.Po päťdňovej výmene skla má servis volal, že poisťovňa odmietla zaplatiť
faktúru v cene 103 eur, že k škodovej udalosti neboli privolané policajné orgány.Uz som im písomne poslal výpoveď havarijnej zmluvy a zákonnú tiež mienim s nimi ukoncit.Dufam, že mi pošlú odpoveď.
Ahojte, síce nie je to ohľadne auta ale nehala som sa nahovoriť na životnú poistku minuly rok od jednej a strasne niečo. Chcem odtiaľ odísť. Mesiac čakám na vyjadrenie ohľadne poistky čo som si podala lebo som bola na pn. Dcéru mám v Allianzi a vyjadrili sa do 5 dni. Dúfam že mi nakoniec povedia že to neschválili.
@sheila121 tiež neviem čo ma to napadlo, muž dcéra aj vsetci sú Allianz, tak chcem tam prejsť aj ja. Len jedného dňa mi volala poisťovacka a ja som sa blbá nechala nahovoriť. Všimla som si už len na tom ako dlho im to trvá vybaviť a keď tam volám tak hneď mi povedia musíte cakat, do 30 dni sa ozvú 🙈
Mám havarijnu na staršie auto.Mala som škodovú udalosť pred 3 týždňami, zviera poškodilo moje auto na parkovisku,do 2 dni bola obhliadka a do týždňa som mala peniaze na účte, z mojej poistky sa to dá len rozpočtom. Iné poisťovne auto môjho veku už nepoistia.Ja mám spoluúčasť 10%, minimálne 150e. Je pravda, že vyčíslená suma sa nebude rovnať opravy v servise, ale výška je nižšia o cca 200e.
@skeblicka777 tak potom dobre keď to tak rýchlo vybavili. No uvidím ako sa mi aj vyjadria a kedy a uvidím čo ďalej.
Najhoršia poisťovňa na slovensku.Bol som upozorňovaný na ňu.Pokial som platil PZP všetko O.K. Keď mi nabúraly auto nie z mojej viny zistil som že je to pravda.Obhliadajuci technik podĺa tabuliek vyčíslil škodu.Lenže poisťovňa mi zaplatila len polovicu.Keď som sa pýtal kde zobrali oni tú sumu veď technik išiel podla tabuliek nevedeli mi to vysvetliť.S pani chrenkovou ktorá to riešila som sa to chcel opýtať a posunula ma k podriadenej.Nepomohol som si.Ludia pokial môžte oddíte odtial.Ak sa niečo stane bude neskoro.Doslovne Vás okradnú.Týmto chcem pozdraviť pani Chrenkovú že okráda obyčajných ludí.Pri velmi drahých autách by si to nedovolila lebo by sa bála.Dobre spite pani Chrenková raz sa Vám to vráti.Karma je zdarma.
Sú nespoľahlivý, dlho trvalo kým vyplatili a nezaplatili celú škodu.
Rozdiel sme potom /cez právnika/ vymáhali od vinníka - úspešne