Dobry den, prosim vas vie mi tu niekto poradit, ako mam dalej postupovat? Mala som nehodu, ktoru som nahlasila telefonicky, ako poskodena. Prebehla uz aj obhliadka auta, upozornili ma, ze hoci je to nahlasene, treba vyplnit aj online formular. Udaje, ktore su k tomu potrebne k dispozicii samozrejme nemam. Jedna sa o rodne cisla, vin, typ auta a podobne. Policajt, ktory bol po nehode na mieste mi poskytol cislo poistky a spz auta, ktore do mna narazilo. Povedal, ze poistovna si ostatne od nich vyziada. Avsak obhliadajuci povedal, ze bez formularu nebude plnenie skodovej udalosti. Ako mam dalej postupovat. Tie osobne udaje nemam ako poskytnut poistovni. Nemali by si to zistit sami z cisla poistnej zmluvy? Dakujem za kazdu odpoved.
Bud to vypisete online, al na pobocke, date tam udaje, kt mate pripadne Vam dodiktujeme chybajuce udaje. Netreba toto riesit na MK, ale na pobocke Kooperativy, myslim, ze nikto iny nie je kompetentnejsi to s Vami riesit!!!
@chicca555 Dakujem. Pozrela som to a tam treba tiez aj rodne cislo poisteneho. Zobrali ti to aj nevypisane, alebo si vedela aj osobne udaje? Ja neviem ani meno majitela auta. Soferovala jeho manzelka. Nemam ani t.c. na nich. Brala nas sanitka. A obhliadajuci trval na online formulary. Ze bez toho nebudu pokracovat v plneni. Tak ja neviem. Asi len osobne treba ist. Ale som momentalne pn.
@nikol_marek praveze to nevypisem online! Pretoze mi chyba 95% udajov poisteneho! Ako moze poistovna ziadat od poskodeneho take udaje o cudzej osobe?! A ako komunikuju pracovnici poistovne po telefone, k tomu sa radsej vyjadrovat nebudem 🤦. Nemozem ist osobne, kedze som momentalne pn. A prave preto to riesim takto! Pretoze uz nemam energiu niekomu do telefonu vysvetlovat, preco nemozem poslat online formular!!!
No to je najhoršia poisťovňa na Slovensku bohužiaľ.
V prvom rade ak sa stane skodova udalost spisuje sa zaznam o dopravnej nehode kde su vsetky potrebne udaje, ak tam bola policia tak Vam vydaju policajnu spravu za poplatok. Toto je bezny postup, nevidim problem vo vasej PU. Nikto okrem Vas nema problem s vypisanym potrebnych dokumentov, kt stanovuje zakon.
To bude ďalší vynález Kooperativy,ajo sa z toho vyzuť. Najhoršia poisťovňa,čakajú ťa len problémi. Poisťovňa nemá čo po tebe žiadať WIN a ani rodné číslo!!!
Inak ako perličku sem dám,že tiež som mal poistnú udalosť a nanešťastie bol poistený v kooperatíve. Čakal som na preplatenie škodovej udalosti rok,3x stratili faktúru z opravi auta!!!! Poslané doporučene,i online.
@brembo No tak to ste ma vobec nepotesili. Ja mam inu poistovnu, takze s touto skusenosti zatial nemam. Ale tak aspon sa psychicky na to pripravim 😅
@nikol_marek No nebolo kedy nieco vypisovat!! Odviezla ma sanitka a policajti celu nehodu zaznamenali! Ci s takou situaciou sa u vas v piostovni nerata?
Ved som vam napisala, ze ak je polic sprava tak Vam ju za poplatok vydaju. Kde mate vsetko potrebne napisane.
A ked ste taka znala veci a ja taka neschopna, mohli ste ma normalne poinformovat. O tom je diskusia, ci nie? Ja som sa opytala a vy ste mohli a nemuseli odpovedat. Nechapem preco je vas ton taky utocny. Sama robite svojej poistovni zle meno.
Dám Vám radu,pokiaľ sa nejedná o staré auto a chcete ho dať opraviť,vyberte si zo zazmluvnených servisov,ktoré má kooperatíva na stránke a sú to značkové servisi. Tie majú lepšie vzťahy s poisťovňou a opravia i na krycí list a vy nemúsite takmer nič riešiť s poisťovňou.
Ja urcite zle meno nerobim, nakolko som Vas poslala osobne na pobocku. Denne riesim 100vky PU a nikto nema problem, nechapem diskusiu na MK kde sa dozviete akurat ako Vam pan napisal, ze stratili fa. Neviete kam to poslal, ako to poslal a co mu vsetko chybalo ked to trvalo tak dlho. Za tie roky sa nam nestratila ziadna fa a zrovna tu sa najde niekto komu sme ju 3x stratili. Myslite, ze naozaj sa to da 🙈
@brembo Dakujem za radu. Uvidim, ako to vsetko nakoniec bude 🙂
@nikol_marek Dakujem. Myslim ze rozhodnutie, ci zalozim diskusiu alebo nie, je moja slobodna volba. A zaujimali ma skusenosti ostatnych. To mi nemozete mat za zle, ake skusenosti mal spominany pan. Mozno by to malo byt aj pre Vas na zamyslenie, ako ta jeho skusenost s poistovnou vznikla. Chapem, ze sa to netyka priamo Vas a Vasho pracovneho vykonu. Ale nie vsetci su tam profesionalni.
@nikol_marek ty robis v kooperative? Preco zamieta vyplatit skodovu udalost po nahlaseni oboma ucasnikmi?? Policajti neboli, len proste zamietnute? Kooperativa je najvacsia sracka na trhu
@belllinka daj cislo PU a vysvetlim v com je problem, ak sa teda nejedna o celne sklo. A ano sme najvacsia poistovna na trhu.
Kľudne mi napíšte , rad vám pomôžem / poradím
@nikol_marek to je cislo jeho poistnej zmluvy? 3492036004
@harsesis Dobry den, viete mi povedat, ako mam dalej postupovat?
@belllinka pod takym to cislo PZ neevidujeme skodu a zlmuva je zrusena este v r 2015
@nikol_marek ano, bolo to v roku 2015. Sice davno, ale sere ma to stale
@nikol_marek to sa opýtajte v tom bordeli,čo tam máte. Originál faktúru som poslal doporučene,na adresu poisťovne. Čakal som mesiac,a stČle keď som to kontroloval,tak tam bolo,že čakajú na faktúru. Tak som išiel do opravovne,vypýtal si kópiu faktúry a urobil niekoľko fotokópií. Opať som to poslal doporučene,na adresu opisťovne a čakal. Nič sa nedialo pol roka a tak mi došla trpezlivosť a išiel na pobočku. Pani to skontrilovala a povedala,že nemajú faktúru z opravi auta. Tak ju preskenovala a odoslala. Čakal aom niekoľko mesiacov v domnení,že sa vec rieši. Tak mi praskli nervy,opat som išiel do pobočky a vysvetlil pani,o čo ide. Skontrolovala to a povedala,nech chvíľu počkám. Odbehla do ďalšej kancelarie a vrátila sa,áe sa mi veľmy ospravedlňuje a že celú vec teraz rieši riaditeľka pobočky. Za 3 dni som mal potom peniaze na účte. Takče mi tu láskavo nepíšte,že klamem alebo zavádzam!!!! Radšej si urobte poriadok v bordeli,ktorý tam máte!!!! '
nikde som nepisala jeho RC, iba meno, priezvisko, adresu, poistovnu a jeho auto
@belllinka tak pozrela som na PU a vy ste sa nedostavili na obhliadku poskodeneho auta. My sme PU vobec nezamietli, len sme Vas vyzvali na obhliadku, bez toho nemoze predsa prist k plneniu.
@brembo poistovna ma CE, 8 AG a 8 likvidacii a x pobociek, neviem kde ste to poslal vy, ale teda fa sa neposiela postou, na to je pobocka, al da sa elektronicky v oboch pripadoch mate doklad o podani fa a nasledne ak by sa stratila tak mate doklad o odovzdani.
@nikol_marek si robíš srandu??? Myslíš, že by sme sa vyflákli na obhliadku a nechceli by sme mať zaplatenú škodu? Na obhliadke sme boli. Zamietnutie nám bolo poslané v tom zmysle, že "to zamietajú lebo sa ten obhliadajúci skonštatoval. že sa to nestalo tak, ako popisujeme" 😂 Obaja sme to opísali rovnako, vrazil do mňa zozadu na stopke, žiadna veda tam nebola. Aj sme sa odvolali, kooperativa nam to odporučila riešiť to súdnou cestou... haha
@nikol_marek zaujímavé praktiky tam máte, že nakoniec si to tam zaevidujete tak, ako že my sme sa nedostavili na obhliadku 🙄
@belllinka nie je tam nic viac nahrate, mozem este pozriet cez iny program. A teda ak ste boli v prave, preco ste to neriesili dalej. Taketo veci sa podavaju na NBS, kt to setri.
ja som vypisovala formular - vola sa Uplatnenie naroku na nahradu skody, ten sa daval obhliadajucemu
https://kooperativa.sk/stranka/tlaciva-na-stiah...
online som nevypisovala nic