Ahojte, prosim kto platite koncesionarske poplatky raz rocne za cely rok, platili ste za cely rok 2023, 12 mesiacov, alebo len 6, kedze by sa mali od 1.7. zrusit. Nam poslali fakturu ma uhradu celeho roka, tak ci to platit, alebo len polovicu 🙄 Dakujem 🙂
@deedol a to načo je dobre? cakat od niekoho peniaze trva večnosť,ja sice platim polročné,ale aj tak by sim nezaplatila na celý rok,ak by to nezrusili,radsej v juli doplatim
@79viktoria79 nie je to na nic dobre, ale tak, ako to mas nastavene, to mas aj platit. Alebo si mozes zmenit frekvenciu. Pisem, co mi radili ini, ja som mala rovnaku otazku ako autorka tejto temy.
@denisdenis ja som písala email, kde som sa opýtala ako mi vrátia ten poročný preplatok, odpísali mi, že mi menia periodicitu z ročnej na polročnú a len toto mám zaplatiť
Urcite neplat cely rok. Na koncesiach je taky bordel, ze si neviem orezsta it, iedy by to vratili.
@denisdenis som mal tiež rok a cez ich web portál som sa to snažil zmeniť na pol rok čo pravdaže nejde. Tak mám 3 mesiace teraz ale poslal som na pol roka. Systém zaevidoval len 3 mesiace, že sú zaplatené tak som zvedavý či polku pošlú zas späť alebo či to v apríli začne ukazovať, že mám pol rok zaplatený.
@queen_mary
Baby ja platim koncesionarske poplatky kazdy mesiac.Neakych 4,58€.Neviem teraz presne.Je to v poriadku?
Dakujem za skusenosti. Zadala som teda zmenu periodicty platby na pol rok a uhradim pol rok 🙂 Boh vie kedy by potom preplatok vratili 🙄
@anischa Jasné, aj ja tak platím.
@denisdenis Cely rok. Ved to vratia. Clovek i zabude a potom mu cinknu € na ucet. Celkom potesi 😄
@beata_k vies co, neviem kedy to vratia. Pozri, ako dlho in trva, kym sa niekomu ozvu, ze neplati. Tak si neviem predstavit, ako dlho trva, kym poslu peniaze naspat. A o tom, aky tam maju bordel ani nehovorim
@rubik1234 my sme tiez mali nastavenu platbu raz za rok a normalne cez ich web sme si to zmenili na polrok. Bolo tam na vyber tusim mesacne/3mesiace/6 mesiacov/rocne
@anischa Je to OK, aj ja tak platím 🙂
@queen_mary No hadam si ich nenechaju. Raz ich poslu a prekvapia.
pytala som sa tu na MK na to iste, bolo mi povedane, ze zaplatit cele a ze tu polovicu vratia. tak snad to tak aj bude 🙂