Poslala som si peniaze predchvilou a ešte stále nedošli 🙈
V pondelok
Kamoška dokonca prišli až druhý pracovný deň, v utorok.
ak si si nezaklikla rychlu platbu, cos neviem ci uz PB ma, lebo nie vsetky banky ju uz maju, tak to ide klasicky, peniaze sa pripisu na dalsi pracovny den, tj. v pondelok.
A to mozes byt aj tak "rada", lebo este pred par rokmi to medzi bankami trvalo 2dni. Cize pred nejakym casom, by si sa ich dockala az v utorok.
@michellemary ak jej posielali peniaze vecer, az po uzavierke, peniaze realne odisli nie v piatok, ale v pondelok a jej prisli v utorok. Nic neobvykle.
V pondelok = nasledujuci pracovny den
@elanor v piatok o jednej to vtedy bolo.
@elanor reálne peniaze odchádzajú až ráno, banka ich musí odoslať najneskôr do najbližšieho pracovného dňa. A prijímajúca banka ich musí pripísať v ten deň kedy jej prišli.
Kedysi poobede boli drahšie poplatky pre banky za prevod cez NBS a ráno boli najlacnejšie, tak preto sa čakalo do rána kedy sa posielali všetky nazbierané platby.
To keby viem ani neodošlem.. ďakujem kočky. 🙂 ja som zvyknutá na tatra banku, tam keď odošleme niečo do sekundy mám na účte aj keď je sobota nedeľa. No bohužiaľ 🤣🙈
Ak si zvyknuta vramci banky, tak ano. Ale ak posielas z TB do banky, kde nemaju zrychlene prevody, tak to "okamzite" neplati... a vramci banky to ma asi kazda banka okamzite...
Donedávna mal ex Poštovú banku a keď poslal peniaze, ja som ich na účte v Tatra banke mala na ďalší prac. deň.
https://www.postovabanka.sk/sprievodca/platobny...