Koľko trvá kým banka pustí peniaze?

26. sep 2024

Ahojte. Ja sa len chcem prosím opýtať, refinancovali sme s manželom hypotéku, utorok sme stihli obehnúť kataster aj poisťovňu , všetko sme odovzdali naspäť do banky. Naš finančný poradca hovoril že teraz by už mali peniaze pustiť do jedného dvoch dní ( jedná sa o sumu 10 tisíc € takže nie zasa nejaká extra veľká suma). Myslela som že včera alebo max dneska budú na účte , keďže nás to dosť suri pokazil sa mám kotol. Vám to koľko cca trvalo?

autor
26. sep 2024

Ešte doplním že všetky zmluvy sú už podpísané, je to schválené , pani nám dala podpísať aj splátkový kalendár. Aj na elektronickom bankovníctve mi to už svieti zatiaľ ale 0 zostatok. Vraj to ona z toho katastra a poistovne musela poslať na nejaké prekontrolovanie do BB. Skenom aj poštou.

butterflyeffect
26. sep 2024

Banka ma na pustenie penazi 48 od dorucenia vsetkych dokumentov-jedna sa ale o fyzicke dorucenie dokumentov na centralu, cize treba ratat s tym ze ak vy ste dali papiere do banky, musia to oni este z pobocky poslat postou, cize v zavislosti ci ste im to dali doobedu alebo poobede to pojde bud ten den alebo na dalsi postou, jeden den na dorucenie do BB a oni potom ak bude vsetko ok do 48 pustia peniaze( samozrejme sa bavime o pracovnych dnoch)

autor
26. sep 2024

@butterflyeffect ahaa , jasné chápem tak to bude možno zajtra alebo až budúci týždeň 🙂

11brano11
26. sep 2024

U nás to trvalo 5 dni