Koľko môže stiahnuť exekútor?

vaneska221
18. okt 2022

Zdravím chcem sa spýtať manžel ma dlhy, prave sa zamestnal chcem vedieť koľko môže stiahnuť exekútor, mame 2 deti, a plat cca 800 až 900 v čistom koľko mu môže stiahnuť . Odpovede typu prečo neplatil tak ja vám to poviem zdravotne problémy dakujem za odpoveďe

janka_266
18. okt 2022

@vaneska221 kontaktujte exekútora/ exekútorov a snažte sa dohodnúť. To je vždy najlacnejšia varianta. Oni vám to aj pekne vyčíslia

lucinika
18. okt 2022

@vaneska221 odporúčam navštíviť stránku exekútora JUDr. Krutého, na jeho stránke je exekučna kalkulačka. Vpiste do nej údaje - čistú mzdu, manželka, počet detí,či sa jedná o prednostnú/neprednostnu exekúciu. Následne vám ukáže výšku zrážky.

gabika9878778
18. okt 2022

@lucinika tá jeho kalkulačka je blud … to len žeby ste vedeli.

gabika9878778
18. okt 2022

@vaneska221 keď môj priateľ mal dlhy tak nám exekútor stiahol podstatne viac, ako bolo v kalkulačke Exekútora krutého

judar
18. okt 2022

Zalezi kolko mate dlhy a zalezi aj od toho kolko si pan exekutor stanovy aj svoju "proviziu" a aj co to je za charakter exekutora lebo vacsina je taka ze zablokuju v prvom rade ucet a strhnu doslova vsetko okrem tusim zivotneho minima a takto to kludne moze strhavat mesiace az roky...takze preto je uplne na najhorsia vec vyhovarat sa v prvom rade na zdravotne problemy a neplatit nez skor ozvat sa, dohodnut a snazit sa to ukocirovat

janne318
18. okt 2022

@vaneska221 čo si predstavuješ pod pojmom "stiahnuť"? Na zrážky zo mzdy nájdeš na nete niekoľko kalkulačiek. Účet v banke zablokuje celý, bez ohľadu na to, aké platby naň chodia.