Ahojte baby koľko miniete na stravu cca mesačne? Cca 2 malé deti plus vy manželia?ďakujem
@lily14 fu to si dobrá ,to ako robíš?
@cicikmicik mám domáce mäso a vajcia
@lily14 jaj tak to taku možnosť nemám 🙈
Cca 240€ zijem sam
@cicikmicik zato za lieky tento mesiac 150€
@cicikmicik 2+2 okolo 700€
@cicikmicik veľa, už mi je až zle z toho ako veľa prajeme... a v poslednom čase brutálne veľa... všetko išlo hore... už neznášam obchody
2decka (4&9r.) 2 dospely cca 650eur
Sme dvaja cca 400 eur, ale kupujem na čo mám chuť, extra nesetrime
zase táto tema? malo ich je tu 🙄 my 1000. snáď info pomohla
2+4 cca 400€
Veľmi veľa, už len ani orientačne neviem koľko...radšej nie, inak by ma asi pííííp. Bezlepkovo-bezlaktózovo - prestala som mesačnú sumu sledovať už pred pár rokmi, keď bola 450 €. A to si naozaj nemôžeme dovoliť kúpiť žiadne extra veci, len nutnosti na prežitie.
Sorry, neviem si predstaviť čo zje štvorčlenná rodina, keď niekto mesačne minie za jedlo 600-700 eur. Kaviár, lososa?? Zjedia za dvoch? Stravujeme sa zdravo, veľa zeleniny, veľa ovocia, nekupujeme žiadne hlúposti ako čipsy a sladkosti. V pohode si doprajeme, ale teda také pálky určite za nákupy mesačne nedávame.
2 dospeli, 4 rocna a 8 mesacny, ratam tam aj jeho jedlo a ano 600-700€ minieme. Kaviar nejeme, ale lososa ano. Inak sa stravujeme tak normalne, ale vsetci 4 jeme doma teply obed aj veceru. Vela zeleniny, ovocia, chipsy, polotovary a ine hluposti nekupujeme.
@cicikmicik my sme tiež dvaja, plus 2deti (rok a dva roky), za január, február, marec sme minuli tiež po cca 300€. Mäso nemám domáce, všetko kupujem, okrem vajec, tie mám domáce.
Kupujem podľa letáku, plus to čo chybne.
@stanulienkat ja myslím, že niekde zjedia oveľa viac. Poznám takú rodinku, oco 198cm, 120 kg a traja takí synovia. Myslím, že taká mamina vari ako inde v 8 clennej rodine. Sama má asi 185cm. Proste, nároky sú rôzne.
@cicikmicik my sme 2 +pubertiacka + babatko, teda traja, lebo malicku neratam. a asi 800€/mesacne. ale teda kupujeme vela ovocia, zeleniny, syry, orechy, ryby. a maso, masove vyrobky a vajcia kupujem len domace.
@stanulienkat varíš denne?lebo my sme 3 a asi 500 možno viac nemám to zrátané.A hlúposti sladkosti, sladké vody nekupujem, nepijem ani pivo.Domace nemám od rodičov nič, keď nerátam džem a zaváraniny🙂
Cca 300-340 euro 2+2 (15r a 14r.) Pestujeme si podľa možností všetko sami.
Som sama s dvomi pubertiakmi a priemerne 550 eur.
@cicikmicik my sme 4 a cca 400€
@stanulienkat moj muz ma 2 metre a 120kg, zje 2x tolko ako nas 75kg sused. to po prve. po druhe, je dost rozdiel, ci kupujes jablka a banany, alebo pravidelne ananas, orechy, atd. a detto, ci kupujes lacne polske maso v kauflande, alebo 8-10 €/kg hovadzie od farmara.
Pod 400e
Ak to das za tych 500 tak toje ok suma na dnesne pomery
@mamka34 to určite.Ja tiež niekedy uvažujem koľko zje veľká rodina kde majú chalanov to asi na obed robia aj 3 kurčatá🙂a to muž sa stravuje v práci a doma takmer neje večer teplé a myslím, že na chlapa zje malo.Kde si desiaty, ranajky a všetko pre 3 deti.Ja to radšej nemám zrátané obmedzila som nakúpy z roztopase a viac plánujem, ale tým, že 2 sa stravujem doma denne či obden varím a dosť mäso.
@cicikmicik cca300€