Ahojte, koľko maximálne môže trvať kým prejde transakcia? Trvalo to v poslednej dobe dlhšie? Známy mi tvrdí, že mi 7.1 poslal peniaze, doteraz ich nemám na účte... Neverím mu
Peniaze vrámci EU musia prísť hneď ďalší pracovný deň.
ak ide o tuzemsky prevod tak by si ich uz urcite mala mat - 7.1. je nebankovy den = odisli akoby v pondelok 8.1., medzibankova SEPA platba je pripisana do 24 hodin, teda 9.1. si ich mala mat, takze za mna skor neposlal alebo poslal nespravne napr. na zly ucet (lebo zas nechcem mu krivdit)
Davno by si mala peniaze na ucte, aj keby ich posielal v nebankovy den (vikend, statny sviatok). Ak sa jedna o banku, ktore su zaradene v systeme zrychlenych platieb, napr. Tatra banka alebo Slovenska sporitelna, peniaze by si mala do par minut. Nech Ti posle potvrdenie o platbe, ze bola transakcia zrealizovana (nie zadany trvaly prikaz, ktory moze do minuty zmazat).
Keby ti ich aj po holubovi poslala, už by si ich mala. Klame ti.
Presne
Nasrata som 🙂
na dalši deň zo slovenskej banky do inej slovenskej je to za jeden deň.
Vsak nech Ti posle vypis transakcie a mas 🙂 odfoti oreze iba tu danu transakciu s datumom...
Tak keď posielal z nejakej mimo SEPA krajiny, aj 2 týždne to môže trvať
Neposlal.
Max 4 dni - zahranicny prevod.
V pracovné dni ak má banka zrýchlenú platbu tak hneď, ak nie, tak na druhý deň, z Čiech tiež jeden deň. Nech pošle pdf transakcie, tam nemá čo upraviť, zrušiť.
Piatok na vecer som poslala,pondelok doobeda prišli
@mable123 takých výpisov ti porobim koľko chceš, je úplne jednoduché a rýchle upraviť údaje z existujúcej platby na neexistujúcu, never výpisom ale až peniazom na účte
@zuzanka.zuzu presne tak, tuto denne citame, ze niekto mi poslat screen platby a necakala som na peniaze. Co je najviac chyba.
Posielal som zo Švajciarska do Tatrabanky o jedenastej a o jednej mi volal dotycny,ze ma peniaze na ucte.3- hodiny...
Ak to nebol medzinárodný prevod, tak to už je naozaj podozrivo dlho.