Prosím Vás , koľko € za mna platí zamestnávateľ pri hrubej mzde 1000€ , chcem sa zamestnať u známeho kvôli materskej
@liz_lemon tam mi vychádza nejak okolo 700€ čo je veľa keďže by sa mi to vôbec neoplatilo
@michaelaro v com by sa ti to neoplatilo? Ak potrebujes aktívne nemocenské poistenie, tak ti stačí dohoda na par dni, lebo na matersku sa nastupuje 6-8 týždňov pred termínom porodu. Ak si chcela splniť podmienku 90dni u noveho zamestnávateľa s vysokou mzdou, tak to už nestihas
@michaelaro ved o tom to je. Mzdove naklady zamestnavatela su 1350, ty by si z toho mala 750. Cize 9 mesiacov by si navyse platila 550 eur, aby si nasledne 8 mesiacov mala matersku okolo 750 e ( aj to za predpokladu ze otehotnies v ten mesiac co si si to povedala).
Na druhej strane sa mi paci, ze je to spravodlive voci takymto spekulantom. Normalne sa zamestnaj, budes mat plat, narok na matersku, prax a nemusis kalkulovat co sa ti oplati.
@lula313 ja som to pochopila tak ze este nerobila a aby sa to oplatilo potrebuje 270 dni...
@c_est_la_vie v profile má, že je v 32tt, to už sa veľké zázraky robit nedaju
@lula313 aha to som si nevsimla
K odvodom príspevok na stravovanie, tvorba sociálneho fondu...
ved pouzi google