Koľko eur ste dostali za operáciu pruhu z poisťovne?

dada1102
22. mar 2021

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či sa tu nájde niekto kto podstúpil operáciu pruhu nedávno a má uzavretú poistku ktorú platí už dlhšie v ktorej má nárok na nejake finančné bolestné v prípade operácie. No a koľko cca ste dostali za operáciu. Prípadne či by mi vedel niekto poradiť keď platím mesačne 45€ poistku v zmluve mám chirurgický zákrok (operácie) do výšky 16 000€. Viem že to závisí aj od toho nakoľko vám to doktor oboduje no orientačne by ma zaujímalo koľko za takú operáciu môžem dostať. Vopred ďakujem za info.

hettinka
22. mar 2021

@dada1102 nie od toho, ako lekár oboduje, ale od toho, čo máš uvedené v poistnej zmluve. Aké % z poistnej sumy za tento zákrok. A to môže mat každá poisťovňa inak.

andrej241
22. mar 2021

Kamarát 1000€ +50€ hospitalizácia

fliacik
22. mar 2021

@dada1102 Tieto veci nie je možné porovnávať, keďže každý má poistné krytia a sumy nastavené podľa svojich potrieb (a peňaženky). Poistné plnenie sa vždy vypláca vo výške príslušného percenta z poistnej sumy podľa konkrétneho operačného zákroku. Treba si pozrieť poistné podmienky konkrétnej poisťovne, aké % prináleží danému zákroku. Tiež je otázne, či je poistený iba samotný zákrok, alebo aj hospitalizácia či práceneschopnosť (v týchto prípadoch sa vypláca aj tzv. denné odškodnenie).

mardzetka
24. mar 2021

@dada1102 ak by si chcela, dám ti číslo na môjho muža a on ti poradí

dominikavab
Odpoveď bola odstránená
Zobraz