Dobrý deň chcela by som sa spýtať či sa tu nájde niekto kto podstúpil operáciu pruhu nedávno a má uzavretú poistku ktorú platí už dlhšie v ktorej má nárok na nejake finančné bolestné v prípade operácie. No a koľko cca ste dostali za operáciu. Prípadne či by mi vedel niekto poradiť keď platím mesačne 45€ poistku v zmluve mám chirurgický zákrok (operácie) do výšky 16 000€. Viem že to závisí aj od toho nakoľko vám to doktor oboduje no orientačne by ma zaujímalo koľko za takú operáciu môžem dostať. Vopred ďakujem za info.
Kamarát 1000€ +50€ hospitalizácia
@dada1102 Tieto veci nie je možné porovnávať, keďže každý má poistné krytia a sumy nastavené podľa svojich potrieb (a peňaženky). Poistné plnenie sa vždy vypláca vo výške príslušného percenta z poistnej sumy podľa konkrétneho operačného zákroku. Treba si pozrieť poistné podmienky konkrétnej poisťovne, aké % prináleží danému zákroku. Tiež je otázne, či je poistený iba samotný zákrok, alebo aj hospitalizácia či práceneschopnosť (v týchto prípadoch sa vypláca aj tzv. denné odškodnenie).
@dada1102 nie od toho, ako lekár oboduje, ale od toho, čo máš uvedené v poistnej zmluve. Aké % z poistnej sumy za tento zákrok. A to môže mat každá poisťovňa inak.