Koľko eur sa dá najviac vybrať z bankomatu?

5. feb 2023

Dobrý večer, neviete Koľko eur sa dá najviac vybrať z bankomatu bez poplatku? Zaujíma ma konkrétne slsp.

ariannazara
5. feb 2023

Zavisi aky mas limit. Ja mam 10 tisic eur lebo sms stavali dom a potrebovala som vyberat tak som si nastavila taky vysoky.

hradnapani
5. feb 2023

kazdy to ma nastavene inak, musis sa pozriet vo svojom IB a pripadne si ten limit zvysit.

zuzulka558
5. feb 2023

Ja vyberám všetko nechavam len na platenie co je cez ib,,, takže asi limit není napr len 500

elalala
5. feb 2023

Na obyčajnej karte, ak si si nežiadala embosovanú a za predpokladu, že si si nezadavala nižší limit, je denný limit 1500eur... viac ti karta nedá za 1 deň... limit si vieš skontrolovať v aplikácii po kliknutí na účet a následne Funkcie

suzitok
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. feb 2023

@ariannazara akože 10 000€ ste si denne vedeli vybrať z bankomatu?

autor
6. feb 2023

@elalala tie limity si viem meniť, čiže 1500€ je strop? Priznám sa, že max co som vybrala bolo práve 1500€, potrebujem vybrať 6000€ a poplatok banke sa mi veruže platiť nechce čiže asi začnem postupne vyberať. Ďakujem krásne

elalala
6. feb 2023

Áno, na obyčajnú kartu je max 1500... vyhnúť sa poplatku jedine tak, ze postupne budete vyberať.... keď myslite, ze vyšší limit sa vám bude hodiť, požiadajte o novú vyššiu kartu...len tá je tiež za poplatok, tak by bolo fajn sa informovať na pobočke, ako by to pre vás bolo najlepšie 🙂

miska_kal
6. feb 2023

my ked sme potrebovali vybrat viac, bohuzial sme si to museli naplanovat tak, ze sme chodili park dni popredu, aby sme nemuseli vybrat naraz v banke za poplatok

basska_b
6. feb 2023

Limity sa daju menit,aj v appke nastavit, kvoli bezpecnosti. Ja mam v tatre tusim tych 10.000. Ale som zvedava, ktory bankomat v sebe realne ma 10.000.

baskica
18. feb 2023

@basska_b 10 000 ma v sebe urcite kazdy bankomat 🙂

elief
18. feb 2023

My máme ČSOB, v IB sa dá limit nastaviť, pozor je to tiež za poplatok

veronikaszabova
18. feb 2023

@basska_b nikdy som nemala problem vybrat z podnikatelskeho uctu naraz 10tis€. - Tatra banka.