Nerátam poplatky za paušál atd.. skôr také ze jedlo benzín a iné veci
u mna to je velmi individualne :D niekedy neminiem nic, lebo mame napriklad nakupene potraviny vopred, inokedy miniem sto eur na kozmetiku/drogeriu/oblecenie plus potraviny :D
Momentalne som nechala 230 eur v drogerii😅 ale tam zas mesiac nepachnem... ale ono je to velmi individualne, niekedy idem kupit rozky a sunky,niekedy robim velky rodinny nakup, niekedy spravim 200-300km, inokedy sedim doma. Cize kazdy den je uuplne iny...
Dnes nič, zajtra možno kúpim zmrzlinu.
Jasné že každý deň iný, preto sa autorka pýta na PRIEMERNÉ výdavky. U mňa odhadom tak 20-30 eur denne. Mám na mysli ale bežný mesiac, nie taký, v ktorom sme kupovali auto.
niekedy 0€ a niekedy sú to stovky, spriemerované to nemám.
ono tebe je zbytočné porovnávať sa s niekým, kto zarobí 3x menej alebo 3x viac ako ty
podstatné je neminúť viac ako zarobíš
Sú dni kedy neminiem ani € a sú dni kedy prídem domov a chytá ma úzkosť 😀 žijem v malej dedine, takže na nákup nechodíme každý deň, neviem to ani odhadnúť, že koľko denne.
My sme dvaja a priemerne denne cca 28-30€ prišlo mi to hrozne veľa… ja ani neviem kde tie peniaze miznú
Tak preto som sa pýtala ale máte to podobne ako vidím
Daledy 0 daledy 2-3000€ ked ideme dakde sadnut :D ..alebo nakupy.. tak 120€ priemerne denne.
Niekedy 200,niekedy ani cent.🤷🏻♀️Teraz som sa napr.6 dni účtu ani nedotkla😄
To je rôzne koľkokrat týždeň aj nič a potom jeden deň a pár stovak
Napríklad dnes som si kúpila raňajky, 1,5 litrovu fľašu vody, obed a nejaké ovocie. Možno 10 eur, viac asi dnes neminie.m.
@alex49 do 10€ toto vsetko? Poraď prosím čo si kupovala na obed
Mám také pravidlo že denne nemíňam viac ako 200 Eur, snažím sa to vždy dodržať ale nie vždy sa podarí. Niekedy zase neminiem nič.
Vozia nám z jedálne, väčšinou si kupujem tam, 6 eur stojí obed. Ak si kúpim inde, tak aj 10 dám za obed. Večeru nájdem doma, tak to nerátam do toho.
@judrpravnik denne neminat 200 euro? ty mas krasny zivot 😎
Už asi 5 dní ani cent. Predtým nákup za 250e (potraviny, kozmetika, manželovi jedlo do práce, plus 2 knižky deťom) ale zase na zmrzlinu chodíme denne 😁 to máme 6,4e denne 🤭
@bublinka1426 pochopila som rak, že ma limit na 200e denne, ale nechodí každý deň do obchodu.
@vyrovnanaosoba okis
Tak dnes napriklad 50 eur za nákup a to som nič moc nekúpila. Keď robíme nákup tak na týždeň 150e/2 dospeli 2 male deti. To len veci do chladničky, raňajky večere, obedy v tom sú len málokedy.
Minule som isla len na chleba a bolo mäso v akcii, tak 100e namiesto 5e. Ale isto su tu zeny, ktoré vedia super poradiť a sú dobré zorganizované co sa nákupov a stravovania týka 🙂
Ked mas pocit, ze vela minas, tak si kazdy vydavok zapisuj. MOzes mat appku, xls tabulku, cokolvek. Rozdel si to na polozky napr. jedlo, oblecenie, drogeria a pod.
My sme dnes minuli v hotovosti 15,50 €. Vcera a v nedelu nic.
jeden den miniem 0 inokedy aj 20 euro.
zavisi. ale najradsej nakupujem naraz v tomto teple minimalne po praci vychadzam von
Benzín a drogériu nesledujem, tam ti povedať neviem. Tankujem rôzne, podľa potreby, drogeriu kupujem priebežne. Ak je v akcii niečo, čo používam, kúpim a odložím. Keď potrebujem zoberiem zo zásoby. Jedlo som začala sledovať, míňali sme veľa. Mám apku kde si nahadzujem nákupy, dala som si limit na týždeň 140€, iba strava. +- pár € mi to vychádza.
Základ je nechodiť do obchodu kúpiť pár veci, ale robiť väčšie nákupy.Nemam to takto spočítané...dnes nič večer zmrzlinu, včera nič, zajtra chcem ísť do obchodu tak 50-70 určite miniem.Najviac sa minie na takéto veci ako píšeš tu žuvačky, káva, obed, časopis minerálka....
Vcera nic, dnes to bude asi vela, kedze ideme kupovat dvom detom pomocky na novy skolsky rok 🫣 a zajtra asi zase nic
Niekedy pár drobných, na zmrzlinu, vodu, keď sme von...a niekedy aj 100-150€ keď idem s dcérou niekde na výlet, napr. do väčšieho mesta.
Nezmyselnejšia metrika už bude len "priemerná veľkosť nohy v dome".
Myslím tak za bežný deň krd idete aj do obchodu