Koľko EUR do seba investujete za mesiac?

10. dec 2024

Ženy úprimne :D veľmi ma zaujíma koľko na seba dávate mesacne peňazí? Kľudne uvítam nejaky rozpis že nechty X€, mihalnice Y€, pedikúra Z€ a z akého ste mesta.
Lebo mne úprimne prídu tie ceny šialené, snažím sa starať o seba, ale úprimne ma to zaujíma ako to máte ostatné. Minule som pozerala že by som chcela začať chodiť pravidelne na kozmetiku- cistenie pleti, hydratacia, predsalen nech nevyzeram o 10rokov zanedbane, ale cena v salóne že 75€ 😳🙈
Na nechty som chodila k cinancom za 24€, a nevyzerá to od nich bohvie ako dobre, navyse ja by som potrebovala chodiť aspoň každé 2,5-3tyzdne lebo to mám hneď odrastene a vyzerá to zle. Ku kadernícke idem raz za pol rok až 3/4 za 50€ (len strihanie!). Neviem si predstavit co by stalo pravidelné farbenie….To keď chce človek vyzerať nejako k svetu a upravene mi to vychádza že aj 200-300€ mesacne, veď to je strašne 🙈 Pedikúru si robím doma, začala som aj nechty, ale nie je to úplne take ako by som si predstavovala. Posledný rok pozorujem, že bude treba aj botox kvôli prehlbujúcej sa vráske hnevu… No netesim sa z toho vôbec, ako to máte vy?

h2
10. dec 2024

Nech sa páči:
nechty: 0€
mihalnice: 0€
pedikúra: 0€
kozmetička: 0€
kaderníčka: 0€
😉

negymama
10. dec 2024

z toho vsetkeho chodim len par x do roka ku kadernicke.
a investovala som do permanentkz na plavaren, cca 200 eur rocne - lepsia postava , kondicka, srdce.

ivik4
10. dec 2024

Nechty 22 mesiac
Posilka 37 mesiac ale mam doma aj bicykel cize nieje to ozaj kazdy mesiac, mozno tak 9mesiacov v roku
Oblecenie niekedy 0 a niekedy 50 za mesiac. Ja nemusim mat znacky, je to rychlo spotrebny tovar
Plet si hlbkovo cistim sama
Kadernicka 2x za rok za cca 10 e len podstrihnut a zriedit
Som zo ZA

veklipo
10. dec 2024

Ja osobne uprednostňujem zdravé prirodzené nechty a radšej si kúpim knihu.
Ani žena, ktorá práve minula tisícku v salóne, nemusí byť k svetu. Krása ženy je niekde inde.
A áno, chodím ku kvalitnej kaderníčke. No neriešim, koľko si pýta, lebo jej práca ma pre mňa veľkú hodnotu.

jesenzima
10. dec 2024

Ja sa pridávam k @h2 ... 0 € ...

rebi789
10. dec 2024

Toľko koľko ma limit na kreditke pustí míňať 🤣

sima234
10. dec 2024

Nechty si robím sama, ostatné služby nevyužívam.

tenerifka
10. dec 2024

@h2 ja presne ako ty, este aj fitko 0€😎

gabu_lienka
10. dec 2024

Kadernicka 65€, kozmeticka 35€, pedikuru si davam profi robit na leto aj s gellakom 35€

h2
10. dec 2024

@tenerifka Tak na fitko som celkom zabudla, taktiež 0€. 😂 (Ale permanentku do plavárne som dostala do daru, takže keď Ježiško neprinesie aj tento rok, tak si kúpim sama.)

bublinka1426
10. dec 2024

@h2 ja som prve citala do Pivarne 🙈

h2
10. dec 2024

@bublinka1426 Nooo, ani pivné kúpele by neboli zlé. Ale to skôr pre môjho muža. 😂

ndrag
10. dec 2024

Ja raz za stvrtrok idem ku kadernicke, platim tak cca 45, raz za pol roka na skraslenie fasady drobnymi zakrokmi tak cca max do 300 to moze byt a odkladam si na to priebezne na poducet, tak ma to vobec nezatazuje narazovo... Inak si ficim na lacnych samponoch, prirodnych nechtoch, svojich mihalniciach, makeup a kremy kupujem iba ked sa mi minie a vlasy si nefarbim. Tak povedzme ze mozno max tak +-1100 rocne ked do toho neratam sport, co je podla mna ok. BA

carrot_apple
10. dec 2024

nechty si robím gélové sama, idem tak raz za 3 mesiace(23e) niekde a ani to nie, strihám sa každé 3 mesiace na sucho za 10eúr, nefarbím, ja si dávam nátačky len aby som mala vlny mám taký strih vlasov už roky rokúce, každú výplatu si kúpim šaty alebo suknu, makeup Bourjois 18e/raz za 3 mesiace, špirála 4e jednoduchá z DM-ky/raz za 3 mesiace, keď pochýba, kupujem rúž, tiene, ceruzky, parfém mi vydrží rok, ja miniem 40e mesačne na FITKO, tak zaokrúhlene za ROK dám do 600e na seba, nerátam tam šampón,vložky, balzám na vlasy, gumičky, štipce, laky to sú malé položky pre mňa...môže byť?

magdalenal
10. dec 2024

Tak, ja som v tomto 'mimo' dnesne trendy 🙂
Nechty: 0€ - mam svoje pekne, resp. nehanbim sa za ne a nie su dolezite v mojej praci
mihalnice: 0€ - mam svoje, zdrave
pedikúra: 0€ - mam noznice aj pilnik doma ;)
kozmetička: 0€ - plet mam na 40-tnicku peknu ;)
kaderníčka: 4e dva razy do roka - kamoska, nic extra, sediny sa mi pacia, nevadia mi a vlasy ma nezivia
Fitko : 0€ - chodom vela.peso, na vylety, okolo deti, v zahrade. Tu hodinu fitka.vyuzijem radsej na kahu s kamoskou ;)

Ale zas mam kamosky, pre ktore je pedikura, kozmetika, fitko, ... relax a tie tam nechaju mesacne aj 100e.... jedna chodi 2x do roka ku kadernicke a necha tam stale okolo 150e

Tak je to asi velmi individualne

evcagabi
10. dec 2024

Ked som nemala malu tak som do seba investovala urcite minimalne tych 300eur a vravela si, ze prichodom babatka sa to nezmeni. Zmenilo 😅😅😅 no co, chvilu mozem vyzerat aj ako 'metla 😊😅

negymama
10. dec 2024

@h2 na to ma muz nahovara, ale odradza ma ...ta "vona". I ked...muz mi pomerne casto nosi k vani vino a par krat uz mi skoncilo vo vode. 😅 Paradne kupele.

sense
10. dec 2024

Mihalnice,nechty 0,--, 1x do roka podologicka a 2x do roka pedikúra, kadernícka 2x do roka

simca06022011
10. dec 2024

z tohto nula, cela nula. Ale kupim si kozmetiku aku chcem = tak podla mna prieeemerne tak 20 eur mesacne tam dam, mozno viac. Na zabavky nejake mobilove dam tak 20-30eur, ked mam nejaku apku cviciacu zaplatenu tiez... rada by som investovala viac, ale nemam chut ani sa ku kadernicke objednavat (prisaham bohu, nebola som nikde 2roky, predtym som sa fakt 6-7rokov snazila zohnat schopnu zenu, bez sance...), kozmetiku az tak mi netreba... nechty mne nedrzia, cize to som po par mesiacoch vzdala a mam svoje :D mihalnicovy trend nechapem, mne sa to strasne nepaci.
viac by som chcela investovat do oblecka, raba by som napr. chodila plavat, cvicit ale ked a mi nechce :DDD a ked sa dokopem do obchodov = nic nemaju co sa mi paci a tym padom som uplne demotivovana. Skoncim.. viete ako.. ako mama.. nakupim dcere :D

lucia13022023
10. dec 2024

Manikúra 27€
Pedikura 25€
Vlasy raz za tri mesiace 100€
Lash lift 40€
Hĺbkové čistenie pleti raz za tri mesiace 50€
Fitko - mam štvrť ročnú pernamentku za 155€
Pilates - 90€
Obočie - 180€ raz za dva roky

anonym0001
10. dec 2024

Kadernicka 70€ 3x do roka. Kozmetiku, drogeriu kupujem priebezne podla potreby, max 30€ mesacne. Cvicim doma. Vsetko ostatne si robim sama (nechty, kozmetika).

louise
10. dec 2024

Kaderníčka - raz za 3 mesiace 50€, nedávam si robiť žiadne kozmetické procedúry ani úpravu mihalníc. Chodím behávať a cvičím doma pilates, čiže ani za fitko nedávam peniaze. Nie že by som potrebovala šetriť, ale po rokoch chodenia do fitka mi vyhovuje cvičiť takto a byť "sama so sebou". Kozmetiku z drogérie si kupujem keď dochádza a radšej kvalitnejšiu. Ja radšej investujem do spoločného času s manželom (večera, film, ochutnávka vína...) a do kníh.

tenerifka
10. dec 2024

skratka u kazdej je to inak, pre mña je to uplna a zbytocna strata casu niekde vysedavat a vykecavat sa kvoli niecomu, co mi doma zaberie par minut, ked som chodievala ku kadernicke, vzdy som odchadzala ohucana. Takisto nemam rada, ked sa ma dotykaju cudzi ludia, ja som este ani na masazi nebola.

h2
10. dec 2024

@tenerifka Úplne, ako keby si o mne píslala. Hoci, ja som raz na masáži bola, keď ma už dlho bolela krčná chrbtica. To bola moja jediná návšteva masérky v živote.
Ísť ku kaderníčke je pre mňa horšie, než k zubárovi. 😀

littledaisy
10. dec 2024

Som z Prešova.
nechty 0
Vlasy raz - dvakrát za rok, ked treba účes alebo podstrihnut, ale aj to robim prevažne doma sama
Pedikúra - naposledy v lete jedenkrát (30€)
Manikúra 0
Kozmetika 0
:D radšej si kúpim nejakú kozmetiku, oblečenie, kvalitné potraviny....
Alebo investujem do seba vo forme výletov, wellnesov a pod

kremlika
10. dec 2024

fuha no ako kedy, ale uprimne skor miniem na take radosti pre seba ako su sviecky a rozne somarinky drobnosti do domacnosti 😀 alebo nejake sladkosti ci kava.

denden77
10. dec 2024

@h2 som na tom uplne rovanko 👌🤣

ivik4
10. dec 2024

No a este som zabudla permanentn. Makeup Obocia , 240e ale chodim raz za 2 aj 3 roky

lucka_ke
10. dec 2024

ja si musím farbiť vlasy čiže každých 6-8 týždňov 50 Eur, umelé nechty neznášam, nedokázala by som s tým nič urobiť čiže tu neinvestujem vôbec, na vlasy používam špeciálny šampón bez parabénov a na telo dobré telové mliečko, inak nič, make-up nenosím kvôli alergii

dominikamacakova
10. dec 2024

Na to aby si vyzerala upravene nepotrebuješ otrasné umelé nechty, otrasné mihalnice, otrasné umelé obočie, chodiť každý mesiac ku kaderníčke atď... Nájdi si nejakú "dedinskú" kozmetičku s normálnymi cenam, choď na čistenie a to stačí nie 🫣 Nepotrebuješ 200€ mesačne.