Nie je to provokačné iba sa chcem spýtať či by ste si kúpili kožuch po kolená pravý za 450€? 😂🙈🙈 Neviem u koho to má akú hodnotu proste ... v Poľskú s blokom ... fakt krásny 🥰 zdalo sa nám mega veľa ale vyzera primerane cene...
Nie. Kupila by som si radsej kvalitnú bundu.
Pozri si nejake videa ako “žijú” zvieratá na kozusinovych farmách
Ani ja by som nekupila.....ani by som ho nechcela nosit,nemala by som dobry pocit s tymi chudatkami mrtvolkami.....
Podľa mna je to primeraná cena za kožuch 🙂
primeraná cena kožucha, otázne je že pri tomto teple tu teraz v zime či ho vynosíš, ala ano ked je kosa tak je super kočuch, v rusku teda neriešia všetci tam maju kožuch skoro po zem inak by umrzli doslova , tam to inak nejde
@77daniela77 kožuch bol vždy z koží, ovčí slovenský kožuch je užasny a je to vedlašjí produkt , ideálne podmienky nemaju ani zvieratá hydina, hovädzie atd,
@sara07 Bola som na kozusinovej farme,videla som ako tam tie zvierata trpeli,pisem o takomto kozuchu.Davno som nevidela slovensky kozuch z ovcich kozi.....Ja nie som vegetarian a dobre viem o com pisem.
Každý kožušinu strašne odcudzuje ale jesť mäso nevadí
Preboha, prave kozuchy sa uz aspon 30 rokov nenosia... 🙈
Kožuch je akurát tak rozmar pre snobské paničky čo majú potrebu ukázať že sú niečo viac cez peniaze aj keď v hlavách majú prevažne nasraté...nič viac nič menej
Ježiši ja nie....pre mňa veľmi drahe....ale ak sa ti páči a chces ho tak nieje o čom....
Ja dám maximálne za bundu alebomkabat ktorý sa mi páči Max do 100€ a to už sa mi zdá tiež dosť.... Pekný večer....🤗🤗🤗
Pravy kozuch za 450eur z coho? Z ovce, kralika, lisky ci norky? To je podstatny rozdiel, rovnako ako vypracovanie( vyrobca).Treba sa zamerat na toto, malokto sa tu do toho rozumie. Eticka stranka je dalsia vec, to uz si musi kazdy zodpovedat sam, ja sama za seba rozhodne NIE
Pravý kožuch by som si nekúpila nikdy. Ak by bol umelý a páčil by sa mi a vedela by som, že ho vynosim tak áno, zaplatila by som toľko. Ale kožuchy nenosim vôbec.
@2491992 je to primeraná cena, ale dnes sa to hádam už ani nenosí . Je to prežitok. Nosia to už len drogoví magnáti a ku..y 😏 ja by som sa hanbila v tom vyjsť na ulicu 😁
https://www.merlin-leather.com/sk/katalog/kabat... Také niečo tak ovci asi .. Ono ja si myslím že to nie je o predvádzaní sa .. nie je na tom napísané stal som 500€ ..a zamyslite sa koľko z vás malo niekedy kožuch alebo vaše mamky a nikto to neriešil .. jednoducho ak nechodíme do prace autom a chceme mat aj niečo teple a pekne .. rok dozadu som na dedine čakala hodinu na autobus pri prestupe už vtedy som ľutovala že nemám kožuch 😂😂 autom sa v zime bojím chodiť napr 😁
@77daniela77 záleží na akej farme si bola, za živa to nestahuju to sotva, lebo to zviera sa predsa mece, krv a oni potrebuju mať vkuse nepoškodenu kožu
záleží na akej farme
starkovci chovali vo velkom zajace a nie nehambím sa za kožuch z nich aj ich nosím aj kožušky vesty nosia moje deti vo velkom
Kup si radsej nejaku kvalitnu bundu, bude ti rovnako teplo a este ti aj peniaze ostanu
Ahoj, takže ja zvažujem kúpu (teda Ježiško zvažuje 🤣) takého kožuchy, že je to kožená bunda (rukav) a telo je kozuch. Veľmi pekne mi sedí no a cena je 650€. V pondelok je výpredaj tak bude za 455 a teda velmi vaham. Lebo ked si to tal vezmem , je to brutálne vela...ale zase je pravda, že je kvalitný, sedí ako riť na serbel, je podľa mojich predstav (nieco take som hladala dosť dlho a veľa obchodov som pochodila) a hlavne bude už na celý život. Mám bundy ale toto je také elegantne....
@2491992 nekupila a nenosila by som ho ani keby mi ho dali zadarmo.