Koľko by ste zaplatili za kožuch?

2491992
21. dec 2019

Nie je to provokačné iba sa chcem spýtať či by ste si kúpili kožuch po kolená pravý za 450€? 😂🙈🙈 Neviem u koho to má akú hodnotu proste ... v Poľskú s blokom ... fakt krásny 🥰 zdalo sa nám mega veľa ale vyzera primerane cene...

veronikaszabova
21. dec 2019

@2491992 nekupila a nenosila by som ho ani keby mi ho dali zadarmo.

pribinak
21. dec 2019

Nie. Kupila by som si radsej kvalitnú bundu.
Pozri si nejake videa ako “žijú” zvieratá na kozusinovych farmách

77daniela77
21. dec 2019

Ani ja by som nekupila.....ani by som ho nechcela nosit,nemala by som dobry pocit s tymi chudatkami mrtvolkami.....

ivusikk
21. dec 2019

Podľa mna je to primeraná cena za kožuch 🙂

sara07
21. dec 2019

primeraná cena kožucha, otázne je že pri tomto teple tu teraz v zime či ho vynosíš, ala ano ked je kosa tak je super kočuch, v rusku teda neriešia všetci tam maju kožuch skoro po zem inak by umrzli doslova , tam to inak nejde

sara07
21. dec 2019

@77daniela77 kožuch bol vždy z koží, ovčí slovenský kožuch je užasny a je to vedlašjí produkt , ideálne podmienky nemaju ani zvieratá hydina, hovädzie atd,

hettinka
21. dec 2019

@2491992 pravy kožuch by som si z princípu nekúpila. Teda nechcela ani zadarmo.

77daniela77
21. dec 2019

@sara07 Bola som na kozusinovej farme,videla som ako tam tie zvierata trpeli,pisem o takomto kozuchu.Davno som nevidela slovensky kozuch z ovcich kozi.....Ja nie som vegetarian a dobre viem o com pisem.

ivusikk
21. dec 2019

Každý kožušinu strašne odcudzuje ale jesť mäso nevadí

hettinka
21. dec 2019

@ivusikk jesť mäso je potreba. Kožuch je rozmar.

thekacicaa
21. dec 2019

Preboha, prave kozuchy sa uz aspon 30 rokov nenosia... 🙈

judar
21. dec 2019

Kožuch je akurát tak rozmar pre snobské paničky čo majú potrebu ukázať že sú niečo viac cez peniaze aj keď v hlavách majú prevažne nasraté...nič viac nič menej

ivusikk
21. dec 2019

@hettinka nie je to potreba ale rozhodnutie. Tak isto či si ten kožuch kúpiš alebo nie

ssandyy
21. dec 2019

@2491992 ani cent! Robilo by ti dobre nosiť kožuch stiahnutý za živá zo zvieraťa? Stiahni zo seba kožu a daj si ju pekne spraviť a daj ju na trh za 450.

jeliz59
21. dec 2019

Ježiši ja nie....pre mňa veľmi drahe....ale ak sa ti páči a chces ho tak nieje o čom....
Ja dám maximálne za bundu alebomkabat ktorý sa mi páči Max do 100€ a to už sa mi zdá tiež dosť.... Pekný večer....🤗🤗🤗

tenerifka
21. dec 2019

Pravy kozuch za 450eur z coho? Z ovce, kralika, lisky ci norky? To je podstatny rozdiel, rovnako ako vypracovanie( vyrobca).Treba sa zamerat na toto, malokto sa tu do toho rozumie. Eticka stranka je dalsia vec, to uz si musi kazdy zodpovedat sam, ja sama za seba rozhodne NIE

wena
21. dec 2019

Pravý kožuch by som si nekúpila nikdy. Ak by bol umelý a páčil by sa mi a vedela by som, že ho vynosim tak áno, zaplatila by som toľko. Ale kožuchy nenosim vôbec.

monro
21. dec 2019

@2491992 ja mam pravy kozuch po kolena a stal 570eur pred 7 rokmi. Cena ok, podla mna

fokuska
21. dec 2019

@ivusikk Ale nie, nie je pravda, ze kazdy kradne (=odcudzuje) kozusiny ;) vacsina ich odsudzuje.

A je rozdiel zabit zviera, lebo spotrebujes maso, kozu, kozusinu... vsetky jeho casti. Primarne kvoli jedlu. A zabit ine zviera LEN kvoli kozusine cize kvoli mode.

montemotherone
21. dec 2019

@2491992 je to primeraná cena, ale dnes sa to hádam už ani nenosí . Je to prežitok. Nosia to už len drogoví magnáti a ku..y 😏 ja by som sa hanbila v tom vyjsť na ulicu 😁

2491992
autor
21. dec 2019

https://www.merlin-leather.com/sk/katalog/kabat... Také niečo tak ovci asi .. Ono ja si myslím že to nie je o predvádzaní sa .. nie je na tom napísané stal som 500€ ..a zamyslite sa koľko z vás malo niekedy kožuch alebo vaše mamky a nikto to neriešil .. jednoducho ak nechodíme do prace autom a chceme mat aj niečo teple a pekne .. rok dozadu som na dedine čakala hodinu na autobus pri prestupe už vtedy som ľutovala že nemám kožuch 😂😂 autom sa v zime bojím chodiť napr 😁

pribinak
21. dec 2019

@sara07 ale cosi. Ja som bola v Petrohrade, sice len 3 dni, ale mladi rusi nosia bundy, ziadne kožuchy. Bundy zohrejú a nie su take tazke ako kožuchy
Aj polárne expedície nosia bundy a nie kožuchy

pribinak
21. dec 2019

@2491992 nase mamky mali jeden prior v krajskom meste a hotovo. Teraz mas obchodný dom ci nákupné centrum v kazdej diere.
Volakedy aj zima inak vyzerala. Dnes je 21.12. a v BA bolo mizno aj 10C

sara07
21. dec 2019

@77daniela77 záleží na akej farme si bola, za živa to nestahuju to sotva, lebo to zviera sa predsa mece, krv a oni potrebuju mať vkuse nepoškodenu kožu
záleží na akej farme
starkovci chovali vo velkom zajace a nie nehambím sa za kožuch z nich aj ich nosím aj kožušky vesty nosia moje deti vo velkom

sara07
21. dec 2019

@pribinak trošku dalej ako Petrohrad rusko

bluka2
21. dec 2019

Kup si radsej nejaku kvalitnu bundu, bude ti rovnako teplo a este ti aj peniaze ostanu

sara07
21. dec 2019

@2491992 hm tak ten je teda fakt krásny
a neboj nik nebude vedieť že je to prava kožušina len fakt fajkšmejkr, však umelé su teraz užasné tiež ale nehreju ,

ivusikk
21. dec 2019

@fokuska 😉 ta ironia o kradnutí ti veľmi nevyšla 👍🏻, na gramatické okienka treba hľadať inú skupinu. Takze to že sa za týždeň v jednom bitúnku na Slovensku zabije okolo 2000 ks zvierat na mäsoje Ok...

sara07
21. dec 2019

@pribinak ale no tak kožuchy sa nosili bežne Cara myslím že bola v každém väčšom meste, dokonca sa pamätám kde sa dával v našom meste šit ked si si kožušiny doniesla aj ich tam opravovali

danusskaaa
21. dec 2019

Ahoj, takže ja zvažujem kúpu (teda Ježiško zvažuje 🤣) takého kožuchy, že je to kožená bunda (rukav) a telo je kozuch. Veľmi pekne mi sedí no a cena je 650€. V pondelok je výpredaj tak bude za 455 a teda velmi vaham. Lebo ked si to tal vezmem , je to brutálne vela...ale zase je pravda, že je kvalitný, sedí ako riť na serbel, je podľa mojich predstav (nieco take som hladala dosť dlho a veľa obchodov som pochodila) a hlavne bude už na celý život. Mám bundy ale toto je také elegantne....