Dobrý deň prajem,
kedy je nutné prosím vás zrušiť životné poistenie, ktoré vzniklo dňa 15.2.2011 v spoločnosti Allianz. Akú štruktúru by mala mať písomne podaná žiadosť? Následne to stačí osobné odniesť na pobočku poisťovne? Ďakujem krásne za radu a odpoveď. Ester
skus si pozriet podmienky, vacsina poistovni ma, ze po 9 roku ti vyplatia 90-100% sporenia (ak bolo k tomu aj sporenie) tak aby si o nejake percento neprisla, ak ti bude chybat par dni..
@monky123 Ahoj, zrovna min utorok som rusila v Allianzi životnú poistku. Predtým som si volala na infolinku, kde mi všetko podrobne vysvetlili.
Ja si platím šeky mesačne, čiže som nemusela čakať na výročie. VL v Allianzi pri ŽP je 6 týždňov. Len som prišla do Allianzu, povedala som pani, že si želám zistiť odkupnu hodnotu poistky, to mi zistila do 2 minút. Následne sa spýtala, či teda zrusime. Potom spisala zrušenie, spýtala sa ma, či chcem penziaze poslať poukážkou alebo na účet a následne som len podpísala to zrušenie. Hotovo, vybavené. Už čakám len 1 sek, ktorý musím uhradiť a k 31.1.2020 bude poistný vzťah ukončený.
@monky123 na internete sa da najst vzor a treba poslat na adresu oficialneho sidla poistovne