Synček má 2 mesiace a rozmýšľam, že ho poistím (možno poistka od Allianz - Farbička). Kedy ste si vy poistili vaše dieťatko a cez aký druh poistenia. Ďakujem za všetky príspevky. Pekný deň.
Patrika na tretí deň v pôrodnici -jedna zdrav. sestra ma tak oblbla a navyše som zistila,že tam ani úraz nemá
Evička poistená nie je...
chcela som ju poistiť v prípade závažných ochorení,ale že to sa pri deťoch nerobí...čo sa týka úrazu- myslím,že treba skôr poistiť seba ako dieťa.... záleží,čo všetko by bolo v poistke zahrnuté a potom nezabudnúť čítať aj tie malinké písmenká - obchodné podmienky ešte pred podpisom zmluvy,lebo tam ti aj napíšu,kedy ti peniaze nevyplatia....
keď mal 3 mesiace. Sama som si obehla poisťovne a poistila som ho BABY BUDÚCNOSŤ ALLIANZ teraz už nie je tento produkt nahradili ho Farbičkou myslím , že je to top na trhu...
maleho som poistila tiez neuvazene po porode ☹ ,ale teraz sme to z manzelom zrusili,lebo setrenie sme mu zabezpecili inak nie cez poistku 😠 .
Ahoj, ja si myslím, že drobec už má nato vek. Ale ak ťa to zaujíma, tak FARBIČKA je viac nevýhodná ako výhodná / skôr na tom môžeš prerobiť a to určite nechceš 😉 môžem ti to aj vysvetliť
poistili sme ked mala jeden rok, ale bez setrenia, len urazovu poistku a kazdy rok obnovujeme.
Ja som malych poistila prave tymto poistenim. Su to chlapci, takze ocakavam kopec urazov a inych veci. Mam znamu v allianzi, takze mi vsetko vysvetlila. Uz si to vsetko ani nepamatam, ale viem, ze je spolahliva a myslela na vsetko. Dokonca do 15 rokov budu mat poistenie aj v zahranici, co sa nam vyrazne hodi, kedze sa tam v kratkej dobe budeme stahovat 🙂
my sme poisťovali hneď po príchode z pôrodnice...človek nikdy nevie, čo sa môže stať...aj keď žiadne peniaze zdravie ani život nenahradia, ale je tu aspoň útecha akej- takej kompenzácie.
Ahojte 😉 ja mám syna čo pracuje po pri štúdiu finančného poradcu 😉 dnes som počúvala čo všetko dokáže a aké ponuky vie vytvorit...spraví tak aby boli tie šporenia ,poistenia čo najlepšie na našom trhu.Poprípade zmení staré na oveľa výhodnejšie .Ked chcete možem dať na neho kontakt ,určite rád poradí 😉 ja sa do toho nerozumiem.
Do 30 dni po porode su u nas deti poistene na poistke rodica. Behom mesiaca sme ich poistili.
ahoj, aj my sme rozmyslali pred 4-mi rokmi, ze poistime maleho.väcsina poistiek, a to ti nikto nepovie, je ze poistne platis, ale dieta je poistene az od dvoch rokov.takze my sme nakoniec maleho dali urazovo poistit ku mojej poistke, je to len par eur.a na sporenie ma uzatvorene stavebne sporenie.
Presne toto isté poistenie založila môjmu synovi svokra hneď po narodení. A aj ho platí. 😵
my mame tiez v allianz, baby buducnost sa to vola, nieco ako farbicka. a boli poisteny asi ako 2-3 mesacny.
Tri mesiace po narodeni...CSOB poistovna - STVORLISTOK 😉
Ja mam obidvoch malych poistenych v Allianz - investicne zivotne poistenie. Poistila som ich, ked mali 6 tyzdnov. 🙂
my mame taktiez pre bambulu farbicku poistili sme ju ked mala asi mesiac
my máme v Allianzi Farbičku,aj jej tam sporíme neaké korunky.A dali sme jej to až minulý rok v oktobri.Takže to malá už rok apol,viem neskoro ale predsa..Ale rozmýšlame nadtým že jej tam necháme ročnu urazovku a šetriť jej budeme na vkladnu knižku..Uvidíme 🙂
tiez odporáčam alianz - farbicku, sme spokojní a su tam dobré uroky
my sme maleho postili ako sa narodil...asik tak do mesiaca a poistovna ING, sme tam cela rodina (predtym som bola v Allianz a musim povedat, ze oproti ING bolo strasne zle poistenie, nic tam nebolo okrem urazu a teraz mame napr. aj za pobyt v nemocnici dostaneme peniaze)
my sme dali teraz farbicku ked mala dva mesiace 😀
Lienka od AXA, keď šiel syn do jasiel.
my mame farbicku a poistovali sme asi v roku
..nepoistila..som rada,že im môžem hodiť čo-to do šporkasy podľa finančnej situácie..možno to časom zmením,ale aj tak je to podľa mňa len oblbovák v prospech finančníkov..🙂
No moji poisteny nie su v tomto smere, nevidim za tym nejaky zmysel, aby mi niekto platil, ked si moje dieta ublizi? Ak je niekto za to zodpovedny - tak ho dam na sud a vymozem si odskodne tymto sposobom. Ak si za to dieta moze samo a stala sa nehoda - nemam chut ju spenazovat. Tolko k tomuto.
Jedine, co ma vyznam je zodpovednost za skodu - ktoru - a velku - uz moze napachat aj 2 rocne dieta (rozumej vezme kamen a poskriabe celu stranu susedovho auta). Obaja su priradeny k nasej poistke zodpovednosti za skodu. Pre mna jedno z najdolezitejsich poisteni.
Zivotnu poistku mame my ako rodicia. Deti nie - ved nikoho netreba z tychto penazi zivit, keby sa im nebodaj nieco stalo, u nas ako rodicov je to ine. A brat poistenie ako sporenie - to radsej tie peniaze tocime, investujeme, boh vie, co bude tych par eur znamenat o par rokov... radsej mojmu dietatu ukazem - aha tu je pozemok, co ti patri, kupili sme pred 20 rokmi, teraz ho predaj alebo stavaj - to je sposob setrenia, aky ma aj v dobe akejkolvek inflacie svoje opodstatnenie.
@anjelicek26 Nejde o speňažovanie nehody, ale keď si tvoje dieťa zlomí nohu (napr.na lyžovačke) a budeš musieť byť s ním doma mesiac ( v lepšom prípade) na OČR, tak ti tých pár € odškodného padne dobre. Máme čerstvú skúsenosť ☹
@lady1 Skús pozrieť aj úrazové poistenie detí ako bonus k iným produktom. Myslím, že ho zadarmo ponúkajú aj niektoré poisťovne k PZP auta alebo ku životke rodiča.
ahoj, tak staršieho sme dali poistiť tuším v nejakých jeho šiestich mesiacoch, ale samozrejme aj so sporením. A toho menšieho už v dvoch mesiacoch, taktiež so sporením a to v Allianz, ale Farbička sa mi nejako nepáčila 😒 A sme veľmi radi, že sme ho dali takto skôr, lebo o dva týždne by nám ho už asi nik nepoistil ☹ keďže ochorel a bol operovaný
pri dnesnej situacii, kde maju poistovne take klauzuly v zluvach skryte, na zaklade ktorych sa snazia vyhnut plateniu v pripade nehody....neplanujem.... 😝
my rodicia mame zivotnu poistku, malej sporime aby mala v dospelosti, na studium alebo neviem na co....
tak mne minuli tyzden ponukal generali naslubovali hory doly dcerke v pripade pobytu v nemocnici mali vyplatit sumu 5€ 😀 😀 😀 hovorm si fajn tak mi mi tda dajte navrh zmluvy mi si to doma prejdeme a ozvem sa 😀 😀 no doma cumime a malymi pismenami vyplatena suma v pripade hospitalizacie v dosledku urazu 2-240dni 1€ na den 241-365dni 5€ na den to čo by sa jej muselo stat aby bola v pripade urazu tak dlho v nemocnici no +sporenie urok nic moc vysldna suma tiez nic moc a klasika v poctate absolutne nevyhodne.
kazdy je spokojny dovtedy, kym plati. ked uz ale ma platit poistovna, vacsina ludi frfle a nadava ako ``vyhodne`` poistenie uzavreli. poistky nechcem setrit a investovat budem inak
Mna otravovali len čo som došla z pôrodnice,odolávala som pokial sa doma všetko neustálilo,aby som to nerobila pod tlakom vo forme rýchlo,rýchlo len aby bolo.
Naše rozhodnute padlo len na úrazové poistenie,financie do života riešime inak.