Ahojte, neviem už kde mám písať a reálne sa potrebujem informovať.. nevie niekto kedy sa vypláca pandemicka PN? Ja som bol na PN kvôli nakazenemu kolegovi od 11.1 do 21.1 a teraz neviem kedy mi to príde ale potrebujem tie financie čo najskôr nakoľko život sa sám neuhradí.
@nicolas123123 ahoj ja som bola na pandemickej od 17-31.12 a peniažky prišli okolo 25.januára a partnerovi okolo 20.1. Takže tento mesiac ti prídu. Ak si si požiadala acez sociálnu poisťovňu samozrejme. Tam majú taký formular
Majú dva výplatné termíny. V polovici mesiaca a na konci.
Veľmi pekne Vám ďakujem za tieto informácie ! 🙂 áno, formulár som zasielal aj svojej lekárke a taktiež na sociálnu poisťovňu cez ich PN formulár na stránke. Ešte razz ďakujem 🙂
@nicolas123123 PN príde v priebehu februára, majú viac výplatných termínov lebo je toho veľa, presný termín ti nepovie nikto....
No a ako vyzeralo rozhodnutie? Mali ste tam textaciu že ide o pandemicke nemocenské a schváluju to od 1. Dňa? Mne prišlo že schvaľujú nemocenské od 11. Dňa ako keby to bola klasická PN. Nemohli sa pomýliť? Ako ste to mali vy?
Ahojte, chcem sa opytat ako je to s listkom na peniaze, ja mam pandemicku od dnes az do 8.3. Vsetko sa riesi len telefonicky a elektronicky, nikam nemozem ist, doktorka mi kazala volat az o14 dni kvoli ukonceniu pn a na toto som sa zabudla opytat.
@1danielita1 Vyplnila si na internete formular do soc.poistovne na pandemicku pn?
Ahojte, ziadal niekto vyplatenie pandem.PN pobocku Zilina za februar? Ci uz niekto mate na ucte.Dakujem.
Ja som bola na pandemickej PN od 16.12. 2020 do 5.1.2021. Za december mi prišli peniaze až 27.1. 2021. Takže rátam, že za tých pár januárových dní to bude tiež až 26.2.2021.