Žienky poraďte kedy sa vypláca daňové?Podávala som žiadosť začiatkom marca priamo na daňovom úrade.Pani povedala že apríl/máj dostanem peniaze na účet.Uz je koniec mája a zatiaľ som nedostala nič.
Ak si podávala začiatkom marca daňové priznanie, lehota na vyplatenie bola do 10.05.
ake danove? aku ziadost?
Za danove priznanie 2022, ak si mala termin podania do 31.3., vyplacali do 10.5. ako pise
@patka06
Ak si nedostala a mala si dostat nejaky preplatok na dani, tak asi bude lepsie kontaktovat spravkynu, mozno nieco nebolo dobre.
Treba kontaktovať správkynu termín bol do 10.5. ak si si žiadala o odklad do 30.6. tak termín je potom do 10.8
Ja som ho už aj minula 🤷♀️ Už si ho mala mat, ak bolo všetko správne vyplnené a nedošlo ti niečo na doplnenie/ opravu.
Nedošlo mi nič na opravu,pani na daňovom mi to skontrolovala pri okienku.
Malo ti prísť na účet, či šekom? Ja viem, že prislo, lebo som iné riešila na IB. Nevšimla by som si ináč. Možno už aj prišlo a ani nevieš? 🤯
Ak si zadala správne číslo účtu a nič neprišlo - predpokladám, že si to skontrolovala, choď na daňový úrad za svojou správkyňou a informuj sa.
@laura07 Málo dôjsť na účet a účet číslo som viac krát skontrolovala zadala som správne.Chodia mi smsky ak mám pohyb na účte,nič mi nedošlo
Stačí keď tam najprv zavoláš, majú to tam rozdelené podľa začiatočného písmena priezviska a podla trvalého pobytu - prepoja Ťa priamo tej ktorej patríš. A dohodnete sa, či bude treba aj osobne.
Tak už len ísť na ten úrad. Už to malo byt vyplatenej🤷♀️
Ďakujem,tak zajtra tam budem volať
Co si zistila?