Babulky, neviete kedy budú chodiť peniaze za ocrku v rámci korony? Niektorej už prišli? Dakujem
Mne prisli pred chvilou😉
Aj mne prišli dnes
tak asi zalezi aj podla toho ako clovek poslal papiere a to cestne prehlasenie, no ako ak tu kockam uz dosli, tak asi postupne zacali uz vyplacat
mne prišla očr za 4dni (syn mal v marci kiahne) no od 16.3. čiže tá "koronavirusová" nie 😔
Nam uz tiez dnes prisli
@ataz toto presne aj my tak máme,neboli sme síce s kiahnami,ale tiež sme mali za 4dni dnes vyplatené,ale ostatné nie,možno zajtra
Nám už došli včera. Ako asi to záleží aj od toho, kedy ste poslielali žiadosť ale aj to čestné prehlásenie a v akej forme či mailom alebo poštou do podateľne
Mne stáli nič (Košice).Žiadosti boli zasielané hneď obratom.....
ahoj, tí čo nedostali 15.4. dostanú v druhom termíne 27.4. - tak som to dnes čítala
Ja som vcera volala do poistovni,tak vcera posielsli sekom,netusim ako dlho trva kym to pride..Rimavska Sobota
ja som očr podavala 10.3 a doslo mi rozhodnutie včera zo Socialky 22.4 bol list v schranke a ze dnes posielaju 23.4 na účet mne aj dalsim očr
neviete mi prosim poradit? som na ocr teraz pocas korona virusu. Vcera som bola darovat krv, mozem si to uplatnit u zamestnavatela, aj ked cerpam ocr? Mam potvrdenie z transfuznej stanici do prace. Dakujem pekne.
@majakk ked si na ocr, ak si na ocr.. neviem o tom, ze by sa dalo uplatnovat aj nieco ine, museli by ta prehlasovat hore dole. Cize podla mna nie.
mne volali 29.4. len pre overenie či som do 15.4. bola normálne zamestnaná, že všetko je v poriadku + nemám zabudnúť poslať čestné prehlásenie za máj...no očr mi za marec
ešte neprišla
@michaela4444 uz vam niečo došlo? Mne od 16.3 stále nič,tiez som z Košíc
Baby je tu niektorá ktorej ocr neschválili?
@hu3hu3 SP ma na to 60 dni , maju tam toho dost ak niekto skor niekto neskor....len cakat 🙂