Ahojte.
Nevie mi niekto poradiť kde získam pôžičku ? Moje príjmy invalidný dôchodok 263eur a výživné 320eur. Ďakujem
@farmaciko asi nikde.Vyzivne sa neposudzuje ako prijem a dochodok je strašne nízky.Jedine nejaky uzernik co ta zderie z koze s astronomickym urokom.800€ je málo(vec nazoru) rodina,kamoska nemas moznost? So zmluvou u notára
@kubkovamama niektoré banky akceptujú výživné, len mne to ex vkladá hotovostnym vkladom a nie preposlanim z účtu na účet
@farmaciko keďže máš výživné, tak zrejme máš deti (nepíšeš koľko). Z dôchodku 263 ti nevyjde úver ani samej, nieto ešte s deťmi, ak sa odpočíta životné minimum (či už v banke alebo normálne nebankovke). A skús aj trocha zodpovednosti vniesť do života, ak máš deti. Z čoho by si splácala úver, ak si nedokážeš odkladať toľko, aby si mala aspoň 800 eur na účte? Predstav si, že ti nepríde výživné, čo urobíš? Nedáš deťom jesť? Takže keď tak, požičať si od rodiny a dávať si pozor na úžerníkov, kde sa z 800 eur stane do pol roka dvojnásobok.
@farmaciko neodcudzujem, píšem z praxe, zažila som desiatky ľudí, ktorí skončili veľmi zle, pretože si s nízkym príjmom brali úver. S takýmto príjmom sa neriešia úvery, ak má človek deti. Nepíšeš, koľko ich máš. Pretože áno, niektoré banky akceptujú aj výživné, ale väčšinou ako dodatočný príjem k platu (ten nemáš keďže ho nespomínaš). A potom je rozdiel, či ide o výživné na 1 dieťa alebo na 3.
@farmaciko pôžičky so splatnosťou do 30 dní sú len úžernícke nebankovky, prvé pôžičky dávajú nižšie, max 300 eur. Tam sú reálne úroky vyše 100% ak sa všetko neuhradí do 30 dní. Takže to naozaj neodporúčam.
Ak priateľ zarába, nech si pôžičku zoberie on, potom ju po mesiaci alebo kedykoľvek predčasne vyplatíš. Alebo si dohodnúť splátkový kalendár, to je bežný postup pri nedoplatkoch za vodu, elektrinu a pod.
Nedajú ti ju nikde. Nemáš príjem. A Id je dávka a výživné je pre dieťa nie pre teba.
skús požiadať v banke o povolené prečerpanie k účtu... neviem, či ti vyjde 800 Eur, ale za pokus to stojí... len po splatení si to daj zase zastaviť, lebo je to strašný chyták a ak si v tom dlho, úroky sú tiež riadne... ale nie až tak, ako v nebankovke...
A potrebujes kolko? Neviem, ci ID a vyzivne sa rataju ako prijem, z ktoreho ti banka da pozicku