Ahojte prosím vás kde je podľa vám dobre založiť účet decki dcera ma 17 mesiace q chcem aby mi chodili peniaze na účet na toľko som mala osobný účet a mám exekúcie a stiahli mi celi rodičovský príspevok 🤦♀️ ani životné minimum nenechali preto chcem otvoriť na dcéru decky účet prosím o radu
Ale z deckeho uctu sa nedaju peniaze vybrať
@zmrzlinka2021 samozrejme chcem platiť len nie tak že celú sumu mi budu teraz sťahovať celi rodičovský príspevok na dcéru keby som si otvorila účet by som na ten môj nejakú čiastku posielala ale nie takto celu sumu a mali ma aspoň upozorniť ale nič žiadne upozornenie že mám exekúcie ale nič už by som skôr na splátky súhlasila
@panonia dcere som zalozila svojho casu detsky ucet a normalne bola k nemu karta - takze staci si zobrat kartu a vytiahne hotovost / zaplati uplne bez problemov.
Autorka: preco by ta mal exekutor specialne vopred informovat, ze ti zajtra zablokuje ucet?? Ved si vedela, ze mas dlhy, co si si myslela, ze veritel nebude chciet svoje peniaze spat?? A keby dal vediet, tak ty si vyberies vsetko aby nemal co zobrat. To je ale pointa exekucie, aby ti zobrali to, co vlastne nie je tvoje.
Velakrat si myslim ze vela tem tu musi byt vymyslenych.
Alebo su ludia tak je..? Ok beriem mate exekucie preco sa cudujete ze vam stiahli peniaze? Mal vam exekutor napisat sms ze vam bude brat €? Predpokladam ze onej viete mali ste to riesit vopred. A najviac ma pobavila veta: budem NIECO posielat na moj🤣👍. 10€???
A bolo by dobre zmenit nazoz temy: Ako oklamat exekutora aby mi nestahoval peniaze.
Nejdem tu riešiť to, prečo to chceš urobiť, je to každého osobná vec a každého svedomie.
V prima banke otvoria, máš aj kartu k účtu, stačí ti rodný list dieťaťa a tvoj OP. Len pozor, jeden výber v mesiaci zadarmo, ďalšie sú spoplatnené tuším 3€.
Lenže ak ti na toto prídu, môžeš mať sakra prúser, lebo sa snažis vyhnúť zodpovednosti.
Výplat si exekútora.