Ahojte, prosím Vás odporučte kde uzavrieť cestovné poistenie.... na základe Vašich dobrých skúseností. (Dovolenka pri mori, európa, 5 osôb, doprava vlastným autom) ďakujem 🙂
My sme mali union
superpoistenie. tam si zadáš čo chceš poistiť…
@skalnicka02 ja na cestovanie používam kooperativu
Tiež mám union už dva roky
Máme tiež od Union. Bez problémov ti ju založia na pošte.
@skalnicka02 Union a dokonca aj osobná skúsenosť ...zabezpečili všetko aj prevoz na Sk a celkovo asistenčné služby fungujú na jednotku ...
@miruska655 ahoj, prosim ta ten odtah je v ramci nejakeho balicka? Chcela som si to vyskladat, ale tuto moznost som nenasla, dakujem 🙂
@olivierko229 je to tam hneď postupne to vedie keď si to dáš online, zadavas tam krajinu, dátum, počet osôb a ďalej ti to dáva možnosti čo chces poistiť a odklikavas, je tam v znení asistenčné služby
@miruska655 No to som pozerala, ale odtah auta som tam nenasla, jedine ze preprava do vlasti. Ale to sa mi nezda, ze je odtah auta 😄
Najvýhodnejšie je rodinné ČSOB poistenie ku platobnej karte (uzatvoria len na pobočke).
Janmam uzatvorené celorocne cestovne poistenie ku kreditnej karte vo VUB, plati aj na 5 osob, čo cestujú so mnou (samozrejme, musi byt na to doklad, ako rezervácia ubytovania na spolucestujúce osoby atd)
@miruska655 dakujem 🙂
@skalnicka02 jednoznačne Union majú aj odťah a ešte lacnejšie vyjde ak ste poistenci