Ahojte, kde ste prosím svojim detičkám zakladali poistku? Pripsdne koľko mesačne platíte?
@t1nusa ja som akurát menila mame nato finančneho dali sme si všetci traja presunuli do kooperativi....
Allianz. Platím 900 eur ročne na kazde dieťa.
maly zvlast poistku nema, zahrnula som ho pod moju a tu mam v Allianz
@martinka13
Totálne vyhadzovanie peňazí, radšej im tie peniaze investuj
naco dietatu poistku?
Urazovka je podľa mna hlúposť.. na čo? Vypadol by vám nejaký príjem tým ze dieťa malo uraz? My máme farbičku ale teda tiež neviem načo prečo:D dostala ju a teda má v tom.aspon cestovné poistenie celoročne
@esmey poistenie je poistenie. Nie sporenie alebo investovanie. Investujeme samozrejme inde
@elizabet173 ved jasne, ja to neriešim... mne je jasne ze je nám to zbytočné.
@simca06022011 mne to teda ako hlúposť nepríde, ale to už je každého vec pre čo sa rozhodne ☺️
Met life… už sme sj čerpali 🤦♀️ a platím okolo 11€ mesačne
@t1nusa moje deti majú venové poistenie,kde majú poistene úrazy a zároveň v 25 rokoch dostanú okolo 3000 eur u nás sa to vyplatilo
@andrejka1974 môžem sa spýtať,kde máte poistenie?
@maminuska33 moje deti majú v Kooperative
@andrejka1974 a koľko sa platí mesačne na jedno dieťa?
My máme poistku na manžela v NN a v nej sme zahrnutí ja a 4 deti. Platíme 80€ mesačne za 6 ľudí, ale suma ti asi nepomôže. Čo sa týka úrazov a preplácania, už 2x sme využili a bez problémov vyplatili, stačilo poslať len správu o uraze.
@maminuska33 my platíme 40 eur
@andrejka1974 za jedno dieťa mesačne 40e??? a za 25 rokov dostane 3000? v budúcom živote chcem vlastniť poisťovňu 🙏🙈
@zuzanka.zuzu len je tam úrazové a vermi moje deti ho využili v plnej výške
@t1nusa je to hlúposť. Treba trošku pochopiť o čom je poistka človeka. životné poistenie či úrazové poistenie v prvom rade slúži na to, aby nebol ohrozený mesačný príjem danej domácnosti. Čiže v prvom rade treba poistiť tých ľudí, ktorí sú produktívni a niečo prinášajú do domácnosti. A nie deti. To môžeš každý rok 200 eur odložiť do obálky, a keď si zlomí raz za 3 roky ruku, môžeš obálku vytiahnuť rovnako či si ruku zlomí alebo nie.
@t1nusa ja som im sporila v pss..je tam suma iba 5€ mesačne 🙂