Prosím vás ktorú poisťovňu vybrať, čo je dobrá? Chcem pre dieťa urazove poistenie a vôbec v tomto nemám prehlad.
@janula2511 možností je veľa, ideálne je dať si prepočítať ponuky z viacerých poisťovní. Ale je dobré vedieť, čo chcete poistiť. V žiadnom prípade neodporúčam tzv. sporiace poistky, či už kapitálové alebo investičné.
A dodám, že v prvom rade odporúčam, aby boli kvalitne poistení rodičia ako živitelia. Poistiť dieťa nie je až taká nevyhnutnosť.
Vyskúšaj Metlife,počula som že je najlepšie,vela známych čo poznám ich majú aj moji rodičia 😉
@janula2511 urcite metlife neodporúčam ( nech sa na mna nikto neurazí ). Nakoľko s tým pracujem niekoľko rokov viem o čom rozprávam. Mám klientov, ktorí sú veľmi nespokojní s metlife.
Musíte vedieť čo chcete pre dieťa. Či je dieťa zdravé atd.
@rainbow82 no ak platíš 30/40eur tak časť ide na poistenie a časť na sporenie...pozri si zmluvu či tam máš po jej skončení mať niečo vyplatené ...ešte som nepočula žeby mal niekto Metlife len čisto úrazové poistenie(ale nevylučujem to)....Ja som od 2 čo tam rušili poistku počula len samé nadávky🙂nie čo sa týka poistšného plnenia ale práve sumy ktorú im vyplatili pri predčasnom zrušení - oproti tomu čo tam vložili to bolo minimum uplne smiešna suma....
Viem každému pomocť na túto tému 0950381388
Sú poradcovia,ktorí prehlad majú a robia pre viaceré poisťovne,ja takého mám,ak potrebujem niečo napr. cestovne poistenie,tak mi ona pohladá,v ktorej poisťovni to bude pre mňa najvýhodnejšie.Skúste nájsť takého človeka vo vašom okolí.