Kde si brať úver?

sis789
11. mar 2018
Používateľ sis789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sis789.

V súčasnosti sa podmienky na získanie hypotéky sprísňujú a banky obmedzujú poskytovanie úverov v 100 % výške sumy kupovanej nehnuteľnosti. A tak by ma zaujímalo kde mi dajú podľa vás úver bez problémov a papierovačiek ideálne s dobrými podmienkami? ďakujem

bale1rinka
12. mar 2018

@sis789 tam sa zohľadňuje veľa vecí, príjem oboch, či máte nasporené dačo,či máte dáky majetok, koľko detí, či už máte dáku požičku,či ste manželia či nie, myslím, že na 100% neexistuje banka, ktorá by dala úver pre akýkoľvek pár bez problémov s dobrými podmienkami...čo ty požaduješ za dobré podmienky? ja považujem za dobré podmienky požičať si 50 000 od niekoho a splácať 50 000 a nie napr. s odmenou 15 000 pre neho zato,že mi požičal,takto ti v dnešnej dobe už ani rodina nepožičia, každý človek niečo chce......každý pár sa posudzuje inak, to musíš asi nájsť takých čo to majú presne ako ty,ale dala si málo info...

flavica
12. mar 2018

mozno aj v tvojej banke, zalezi vsak od toho aky si klient, ci mas nejaku bonitu a vobec aku. na to, na co sa bude banka pozerat je dost

fabioben
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evittam
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vierka22viki
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mm2008
17. apr 2018

podľa mňa v banke. .treba sa popýtať dať si urobiť kalkuláciu. berie sa veľa faktorov.. 100 % z ceny ti už asi nedajú len tak ľahko... no ja by som určite nebrala hypo zo spoločnosti uvedenej vo vyššie uvedenom príspevku. teda od nebankovky...

laska201
17. apr 2018

My uz cakame na schvalenie hypo tyzden a este pred nami je 95 ziadosti.Teraz je obrovsky boom s hypo.