Ahojte , mám taký problém že som tretí mesiac na PN a nikde mi nechcú schváliť žiadny úver, splácať to viem keďže PN mám 1200€ mesačne , od augusta idem pracovať do štátnej správy , takže tiež to nebude problém ďakujem. Ak viete niekto pomôcť poradiť prosím o súkromnú správu ďakujem pekne .
Pozerám, že už v minulosti si na koníku riešil úver od fyzickej osoby. Zrejme dlhodobý problém s bonitou, ak nemáš rezervu (s príjmom, z ktorého máš PN v takejto výške by si rezervu mal mať) a opakovane nevieš riešiť úver v banke. Nie, okrem úžerníkov ti nikto úver nedá.
Človek, ktorý má PN 1200 eur, potrebuje nutne úver? Veď si mal mať rezervu z príjmu, ktorý si mal. A keďže ti banka úver pri tvojom príjme z nejakého dôvodu neschválila ten musíš vedieť ty zrejme také isté nie je, že ho budeš riadne splácať. Čo bude od augusta je nepodstatné nakoľko to ešte nie je a tým pádom ani nemusí byť. takže si radšej nastuduj niečo o finančnej gramotnosti kým sa pustia do úveru
Niektorí si fakt myslíte, že sme tu úplne na hlavu? Že budeme veriť, že niekto, kto dostáva PN 1200 eur si musí brať úver práve v čase PN? Tak jedine v prípadne úplnej finančnej negramotnosti.