Kde schvália úver od súkromnej osoby alebo spoločnosti?

dkacma25
4. jún 2024

Ahojte , mám taký problém že som tretí mesiac na PN a nikde mi nechcú schváliť žiadny úver, splácať to viem keďže PN mám 1200€ mesačne , od augusta idem pracovať do štátnej správy , takže tiež to nebude problém ďakujem. Ak viete niekto pomôcť poradiť prosím o súkromnú správu ďakujem pekne .

melanta
4. jún 2024

Niektorí si fakt myslíte, že sme tu úplne na hlavu? Že budeme veriť, že niekto, kto dostáva PN 1200 eur si musí brať úver práve v čase PN? Tak jedine v prípadne úplnej finančnej negramotnosti.

maranco
4. jún 2024

@dkacma25 odkladaj si peniaze a míňať budeš neskôr ak už budeš mať istú prácu

melanta
4. jún 2024

Pozerám, že už v minulosti si na koníku riešil úver od fyzickej osoby. Zrejme dlhodobý problém s bonitou, ak nemáš rezervu (s príjmom, z ktorého máš PN v takejto výške by si rezervu mal mať) a opakovane nevieš riešiť úver v banke. Nie, okrem úžerníkov ti nikto úver nedá.

matullienka
4. jún 2024

Človek, ktorý má PN 1200 eur, potrebuje nutne úver? Veď si mal mať rezervu z príjmu, ktorý si mal. A keďže ti banka úver pri tvojom príjme z nejakého dôvodu neschválila ten musíš vedieť ty zrejme také isté nie je, že ho budeš riadne splácať. Čo bude od augusta je nepodstatné nakoľko to ešte nie je a tým pádom ani nemusí byť. takže si radšej nastuduj niečo o finančnej gramotnosti kým sa pustia do úveru