Kde sa oplatí uzavrieť úrazové poistenie?

19katarinka85
17. máj 2021

Maminy viete poradiť, kde sa oplatí úrazové poistenie? Najlepšie spolu s dieťaťom. Len nie kooperativa 😁😁

domiklik
17. máj 2021

@19katarinka85 ja mam metlife amslico, zatiaľ vždy zaplatili plnenie bez problémov, hlavne sa všetko dá riešiť elektronický, tzn. Že naskenujes lekársku správu a oni potom zaplatia... Treba si dať pozor hlavne na to ako ho máš dojednané, resp. Aký finančný poradca s koľko ročnými skúsenosťami ti radi...

ibrunova
17. máj 2021

My máme Generali, ale inak je to vysoko individuálne, každý potrebuje pokryť iné veci.,

janka_266
17. máj 2021

@19katarinka85 Allianz, žiadne problémy s vyplácaním.

19katarinka85
autor
17. máj 2021

@ibrunova to je jasne, ze každý potrebuje v poistke niečo iné, len chcem vedieť či sa niektorej poisťovni úplne vyhnut, alebo v podstate len názor aby som sa vedela ľahšie rozhodnúť 😁

kkovacovak
17. máj 2021

@19katarinka85 do allianz som online poslala papiere od dr, vypísala nejaké veci čo chceli a ani nie do 5 dní som mala peniaze na účte. 5 minútová záležitosť.

barrilla
19. máj 2021

To je individuálne. Môj muž robí napr. poistky pre všetky poisťovne a keď sa pred rokmi poisťoval pre jeho VŠ profesiu v stavebníctve mu v ALianzi dali zadelenie do 2.rizikovej skupiny a mal platiť 2násobne poistné. V inej - v Generali nebol žiadna riziková skupina. V každej poisťovni je niečo výhodné - PN alebo iné.... Ale to je na dlho. My v rodine máme aj v Generali aj v Kooperatíve. V Koop. je viacej papierov k udalosti, ale vyplatili až prekvapivo vysokú sumu pri synovej zlomenine ruky.

bety2222
10. mar 2023

Treba si preštudovať poistné podmienky, v každej poisťovni je to iné, viem Vám pomocť 0950381388

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bety2222
10. mar 2023

@mamula20 NN má najlepšie poistné podmienky aj na kritocké choroby a plus je tam bonus 40000 euro. Pracujem v NN ak máte nejaké otázky, kludne mi piste správu

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bety2222
10. mar 2023

@mamula20 presne, ako hovoríte bobuzial niektorí ľudia životné poistenie nepovažujú za dôležité, az kým sa nestane nejaká vážna poistná udalosť. Poistujeme autá, aj v tom prípade poisťovňa plati, až ked sa nastane poistná udalosť pritom náš život je najcennejšie

bety2222
10. mar 2023

@mamula20 som rada, ze úver ste si nepripoistili v banke. Mam s tym skusenosti ked opravnenej odobe banka nevyplatila poistnú sumu na hypoteku

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bety2222
10. mar 2023

Mamula
Gratulujem, že máte takého dobrého poradcu, je ich málo.Ja tiež sa snažim vždy pomocť klientovi, tak dobre ako sa len dá.Je v mojom záujme aby moji klientiboli spokojní.