Dobrý večer, som začínajúci podnikateľ. Potrebujem požičať 2000 eur. Viete mi poradiť kto mi ich požičia ? ?? mám ten problém že som ešte nepodával daňové priznanie tak že si nevie nikto overiť môj príjem . Je to reálne mám nejakú šancu u niekoho uspieť ? viem to vrátiť do roka
@dkacma25 Ako nechápem prečo si ešte nepodal daňové priznanie a na čo to vlastne ešte naťahuješ. Predpokladám že si už podnikal v roku 2016, teda aspoň podla toho ako je formulovaná otázka.
Banka kde máš vedený podnikatelský účet si nejaký spotrebák dá. Ja som začal "podnikať" (len súbeh živnosti so zamestnaním) v 7/2016 a o pár mesiacov mi sami predschválili úver na cca 5 tis. eur. a ani som o to nežiadal.
Inak pokial nejdeš v službách, tie nevyžadujú takmer žiaden vstupný kapitál, tak si si to mal napred rozmyslieť, lebo každý špás čosi stojí.
tak to je problém... musíte žiaľ počkať na daňové priznanie... predpokladám, že ste začali podnikať v tomto roku.... nakoľko už nemáte zamestnanie, tak nepomôžu ani príjmy zo zamestnania pred začiatkom podnikania, pretože už nemáte ako doložiť pravidelný príjem... v prípade, ak budete mať dobré obraty v banke, tak Vám banka po určitom čase sama ponúkne nejaký úver, prípadne kreditku ...
Na podnikanie nikto. Takze len si zobrat sukromny uver ako osoba, idealne v banke, kde mam dlhsie ucet a poznaju moju bonitu, zase 2000 € nie je nijaka horibilna suma....
http://zacinamepodnikat.sk/uverove-produkty
mozes skusit, je to ze pre zacinajucich, ale podmienky neviem...
@radios01 dávaš zavádzajúce informácie. Prečo by mal úrad práce dať už fungujúcemu podnikateľovi, hoci aj živnostníkovi, ako píšeš, príspevok na podnikanie? Ten patrí len dlhodobo nezamestnanému, ktorý sa rozhodne podnikať a sú na to presne stanovené podmienky, ktoré nebudem rozvádzať.
Pomôžem Ti, zavolaj mi 0948/943 400 a samozrejme bez poplatku
@dkacma25 pozicaj si od rodiny, takemu zacinajucemu podnikatelovi pozica jedine nebankovka a tej by som sa na tvojom mieste vyhol.
Alebo ak si zivnostnik poziadaj o prispevok na podnikanie z uradu prace dostanes 3000 eur, sice postupne ale stale lepsie ako si pozicat smiesnych 2000 eur za bludne uroky.