Baby, ktoré máte prehľad. Prosím o radu, kde nakupovať základné potraviny, mliečne produkty, ovocie, zelenina, pečivo (nie mäso ani dorgerku)? Kde je to kvalitou ok, aj cena zvládnutelna? Kaufland, Tesco, Billa, Lidl... Toto mam neďaleko. Kde to vyjde naozaj nejako lacnejšie?
Za nás je to kaufland. Veľa druhov rôznych potravín, aj zelenina ci ovocie vždy čerstvá. Ceny neviem, my nakupujeme len tu takže porovnať neviem. Skúšali sme aj lidl ale lidl je fajn na určite veci, veľa potravín co kupujeme nám tam chyba, tesco to je cele zle a Billa taktiež.
Za mna Kaufland
lidl, jednota, kaufland. Oplatí sa sledovať letáky, ale nám letáky nechodia a aj tak musím ísť autom do obchodu, takže nakupujem raz za týždeň. To, čo pochybí.
@btus letáky si vieš pozrieť aj v appke alebo na webovej stránke obchodu.
Ďakujem pekne, my tiež hlavne Kaufland, to mame cestou z práce, ale premýšľala som, ci nie je inde lepší výber aj ceny. Nestíham všetko zbehať a tiež robím nákupy len raz, max dvakrát týždenne.
Vacsinu nakupov robime v Lidli a Kauflande, obcas Tesco, ale to vacsinou len kvoli dovozu. Ostane retazce len drobne nakupy pre usporu casu
Tesco
Robim nakup asi 2x tyzdenne... kym su deti na kruzkoch tak Lidl (keby bol blizsie Kaufland, tak by som preferovala ten). Potom este po robote stiham len Coop jednotu a tam to je uplne onicom.... ked nieco velmi potrebujem a nemaju v lidli tak vbehnem do Tesca, ale z toho som vacsinou tak strasne sklamana... ved to tesco je pomaly cele len o sezonnych veciach a obleceni....
Ak mas vacsinu super/hypermarketov nablizku, tak skus ist podla letakov - co potrebujes, tam ist... za mna by bolo idealne ist najskor do Kauflandu, co nezozeniem alebo tam nemam oblubene, dokupit v Lidli a nakoniec v Tescu len 1-2 veci ktore som nahodou nezohnala v predoslych dvoch... Tolko casu ale nemam na nakupy cely tyzden, cize nehrozi...
my najviac v Tescu, muž má ITIC kartu a zľavu raz týždenne 10 percent (dá sa aj na ISIC), k tomu body, ktoré meníme za zľavy, zľavové kupóny... niekedy ideme aj do Lidla na malý nákup alebo naopak na mäso a podobne do Metra tam sa mi zdá najkvalitnejšie mäso
Tesco, je na okraji mesta, nemusím sa motať cez celé ako ked idem do Kauflandu a Lidla. Plus Lidl a Billa ma hrozne parkovanie. Naposledy som skončila s rozbitym autom.
sledujem letáky, akcie... nakupujem v akcii vo veľkom...napr. 20-30 kg múky, 20 kg cukru, 10 olejov... 20 ks masla.... vždy podľa akcie.
najčastejšie Kaufland...
letáky máš aj na nete...
Chodim tam, kde to mam najblizsie. Najblizsie mam male Tesco, takze tam a este mam relativne blizko Lidl. Mne sa nechce chodit cez pol mesta len preto, ze je niekde akcia na nieco a natahovat sa s dochodcami.
Tesco - on line nákup domov. Sem tam Billa.
Kaufland, má najväčší výber. Lidl reťazcový tovar, ale menší výber, tesco len na konkrétnu akciu. Najbližšie mám jednotu, tam len keď potrebujem pečivo, šunku..
Ak chces nakupovať čo najlacnejšie, treba sledovať akcie (zľavy, kupóny, body..). Alebo ak chodíš najčastejšie do Kauflandu, tak si vždy pozri leták na ďalší týždeň a podľa toho, čo bude zrovna v akcii, si naplanuj jedálniček.
Kaufland TOP
Billa OK
Tesco drahšie
Jednota sem-tam
Lidl je hnoj
ahoj, no ja byvam pri Bille (2 minuty peso) takze nakup robim tam na 90%, obcas este Kaufland, ale to uz malicko-to len ked sa stavime autom. Ostatne retazce vobec.
Cestou z práce menší bežný nákup u nás na dedine v CBA. Väčšie nákupy v Kauflande.
Pozri si letáky a podľa toho čo nakupuješ. My robíme väčšiu časť nákupu v kauflande.