Kde mi požičajú 400 eur, keď som na rodičovskej?

denulienkad
26. nov 2014

Ahoj neviete kde by mi pozicali 400e ked som na rodicaku.nechcem provident nakolko mi nevyhovuje aby ma navstivili v dome,lebo nebyvam samacale so svokrovcami.v banke mi povedia,ze musim mat rucitela alecmanzel ma hypoteku na krky.dakujem

mamulienka30
26. nov 2014

@denulienkad - a s coho to chces splacat? Hypoteka vysoka a rodicak? Nedas dietatu jest? Tu ti pomoze len rodina a nie nejaky vypalnik ci uzerak 😠

mawka
26. nov 2014

kasli na pozicky. nieco sa mi mari, ze uz si take nieco kedysi riesila. taketo pozicky ta dostanu iba do problemov. hanbis sa pred svokrovcami? no tak poziadaj o pomoc ich alebo si najdi nejaku brigadu. vzdy nieco zameskane sa da doplatit, dohodnut znizenie splatky, nikto ti po jednej, dvoch neuhradenych splatkach neda exekutora na krk, to je len bububu. keby som toto vedela skor, tak nesaliem a nelepime pozicky dalsimi pozickami. a pokial ide o jedlo, ze nemate na jedlo, vzdy treba ziadat o pomoc okolie. neskryvaj sa s tym, bud k okoliu uprimna, ze mas problemy nejake. cim viac budes tajit, tym viac blbin spravis a potom ked bude treba bude toho tolko, ze tui nepomoze uz nic.
a materialne veci pockaju.

denulienkad
autor
26. nov 2014

Nie na jedlo.mame co jest len bam treba daco zaplatit a nemame tolko penazi v hotovosti.A manzel dobre zarava len uz nechcem ho do toho tahat.A nepotrebujem ponaucenia

mamulienka30
26. nov 2014

@denulienkad - podla mna potrebujes ponauceni asi este dost 😖 Manzela do coho tahat? Ved ste rodina nie? On o tej dlzobe nevie? Poziadaj o odklad platby kym budete mat z coho zaplatit, uvery nie su zadarmo, vzdy ta to stoji nieco navyse.

denulienkad
autor
26. nov 2014

No chceme vyplatit dvere a navysila sa nam cena,lebo su dovezene s cr.

skoricaxx
26. nov 2014

NAvyšenie o 400EUR za dovoz z CZ ???? Nech si ich nechaju..... Alebo si odložené minula inde??? neviem ako si na tom ale požiciavanim si bez vedomia manžela asi nic nevyriešiš.... z rodičáku to nevykryjes.... Ale možno je za tým úplne niečo iné.....

sissy27
26. nov 2014

@denulienkad nejako divne píšeš dievča... o dverách hádam manžel vie... navýšila sa NÁM cena - tak o tom manžel tiež predpokladám vie... a o úvere vedieť nemá? ak dobre zarába ako píšeš, tak 400€ nebude suma, ktorá vás ako rodinu položí, možno sa na dva tri mesiace uskromníte, ale zvládnete...
nikto iný ako nebankovka ti nepožičia, ale to ako keby si si uviazala slučku na krk... a muž sa to aj tak dozvie a to ešte len bude prúser...
a nie v každej banke musíš mať ručiteľa, hlavne nie pri takejto sume, stačí, ak ti tam mesačne chodí nejaký pravidelný príjem a podľa toho ti vedia nastaviť úver bez dokladovania príjmu aj bez ručiteľa..

denulienkad
autor
26. nov 2014

Nepotrebujem ponaucenia ja chcem vediet iba instituciu a nepotrebujem reci kopu.

egiginka
26. nov 2014

nebankovky a inak nikde ak si beres sama na seba !!!
@denulienkad

pokial mas manzela s prijmom tak to on si musi zobrat ak chces v banke, ale to tiez zalezi od prijmu.... ale tebe samotnej na milion percent ziadna banka neda nic, pokial mas len rodicak!!!!!

junova
26. nov 2014

@denulienkad Myslím, že len nebankovka ti pozicia. Mne tiež nechceli požičať v banke, keďže mám iba rodičak a som spoludlžník na našom úvere. Nehnevaj sa, že ti ženy radia, to nie sú ponaučenia ale zivotne skúsenosti. Chcú ti pomôcť. Pozicias si 400 a vrátiš 800. Keď nebudeš môcť splácať, budú ti chodiť upomienky a rodina sa to dozvie.

linda81
26. nov 2014

@denulienkad
@junova no nebankovky su fakt zaciatok konca.....v zivote by som ani Cent odtial nepozicala, radsej pockat s novymi dverami,kym si nasetrim.....
matka mm prisla takto o 2 byty....nechci vediet, co to znamena , ked s tym raz zacnes.....ona tiez klamstvo na klamstvo vsade, a ked sa to prevalilo, robili sme na to 3 roky, kym sa to ako tak poriesilo, nebankovky ti radi pozicaju aj hned....ale rataj s tym, ze mozes prist o vsetko...

mata95
26. nov 2014

@denulienkad okrem providentu asi nikde... aj ine nebankovky davaju, ale viac menej dôchodcom alebo invalid. dôchodcom, proste takym ktory maju o trochu väčši prijem, rodičovsky je malo a na 400 priliš malo...

linda81
26. nov 2014

@mata95 a potom ti dochodcovia stoja s poslednou 20 eurovkou pred dverami nebankovky v starych kapcoch a pocitaju si drobne na chleba...a ti dnu nemaju kusok hanby , posledne peniaze takym chudakom zobrat.... ....nechapem , co je to za spolocnost, co toto dovoli......

shania31
26. nov 2014

@denulienkad
Nemas precerpanie na BU? 400 EUR ak tak nebankovka- vsak nemusia chodit k Tebe domov. Dohodnes sa s nimi predsa na stretnuti inde. Aj ked od nebankovky ja osobne by som si nepozicala ani euro.
Spominala si, ze nepotrebujes ponaucenia- len toto zasa si narazila na problem- ono ist nieco kupovat a byt pri kalkulacii ceny na tesno je dost riziko.

mata95
26. nov 2014

@linda81 veru tak 😒 .... ja som zato že žiadne pôžičky pokial to nieje uplne nevyhnutne brať netreba, ked už treba tak riadne z banky, ale tieto nebankovky su svinstvo, mala som raz v živote provident bo tiež ako matke na rodič. mi nikde inde nedali a prisaham že už nikdy viac, radšej nebudem mať nič ako niečo snimi.... nikdy

bonaqa2013
26. nov 2014

maminka, skús si napísať Finančná hitparáda.sk Tam sú rozne požičky, porovnávanie požičiek, sporenie, autoúvery, úvery, .....Nemusíš behať po bankách, inštitúciách tam je to všetko aj porovnané....

junova
26. nov 2014

@linda81 No ved ja viem. Ja som si od nebankovky nepozicala. Len som jej napísala, že v banke jej určite nedaju. Radcej by som tiež počkala s tými dverami.

lauricka
26. nov 2014

S nebankovkami by som nechcela mat nic spolocne a tiez urobis lepsie, ked to radsej poriesis s manzelom.

mawka
26. nov 2014

@sissy27 presne tak, toto bol zaciatok konca. ked si moj este vtedy manzel zacal poziciavat bez mojho vedomia a ja aby som to potom zachranila, som to lepila dalsou pozickou. kravina nad mraky. keby som mala vtedy skusenosti a vedomosti ako mam teraz, mohlo sa tomu predist. nebankovky robia brutalny natlak uz pri prvej omeskanej splatke hoci len dva dni meskas. a aj ked nemozu, ale otravuju aj doma. otravuju s upomienkami na pohladnici, ktoru si kazdy na poste precita.
toto je hnus najvacsieho zrna, tajit nieco pred manzelom, partnerom. navyse z pozicie, kedy on maka a ty si na rodicaku a spekulujes s dverami, ktore nie su nevyhnutne ak ich len nemate komplene zdemolovane.
mne uz nikto nic neda najblizsich 10 rokov a vies co? robi ma to stastnou. tak som aspon nutena si ZAROBIT a ak nieco chcem drahsie, tak SPORIT. tato situacia ma naucila zit skromne. a ja som za to vdacna. akurat, ze mi je luto ludi, ktori sa do toho vrhaju hlava nehlava kvoli sprostostiam.
a co sa tyka dveri.. to co su za dvere, ked sa cena navysila o 400 e? to potom povodna cena bola kolko? 1000 e?

@denulienkad

mima4
26. nov 2014

@denulienkad
hocijaka nebankovka ti pozicia. Tie vitaju ludi ako si ty, na ktorych mozu zarabat a robit z nich zobrakov.
Ale ja byt na mieste tvojho muza a dozviem sa to, tak by som bola tebou veeelmi sklamana. Ja by som si v zivote nedovolila za chrbtom manzela taketo veci.
Ak si chces dosrat vztah, len do toho.

katarinamarkova
26. nov 2014

@denulienkad 🙂 jej zase 🙂
tych 300€ co si chcela poziciavat cca pred mesiacom a pol si nakoniec nepozicala? ci treba pozicat znova....?
moja blba uprimnost na taketo postupy, dopredu sorry.
- ,,aby manzel o tom nevedel,, .....keby si moj manzel pozical bez mojho vedomia...neviem si presne predstavit svoju reakciu...ale za manzela by som ho viac nechcela.
- chces poziciavat bez jeho vedomia na nieco o com vie? - to je co za blbost? ak mi to vysvetlis budem rada 🙂
- dvere z CR??? v profile mas uvedene ze si z Presova...ak ste sa nestahovali niekde pri CR hranice...tak to co je za blbost objednavat dvere z CR bez toho aby si dopredu vedela co ta bude stat doprava? na slovensku su desiatky firiem co vyrabaju, montuju, predavaju dvere - tie iste dvere ako v CR 🙂
- provident nie? - znova sa spytam preco? aj ked je to blba pozickaren, ale aspon jedna z tych serioznych...ze k tebe domov? tetuska, ci ujo bude rada, ze na tebe zarobi, tak kludne si uver vybavis aj niekde v meste na kave, ci vonku pred tescom.....
tam bude asi ten zadrhel ze prave tam uz jednu pozicku co nie si schopna splacat mas a preto ti viac nepozicaju, ze?

* ak uver tak z banky
* ak nie z banky tak od znamych
* ak nie z banky ani od znamych tak jedine cez serioznu ,,pozickaren,,
* o uveroch sa manzelovi hovori, ste manzelia ak nemate vysporiadane BSM je hnusne mu uver tajit
* dvere z CR - naco? nie.
* ked manzel tak dobre zaraba nie je problem vybavit uver v banke 🙂
* ked manzel tak dobre zaraba nie je problem kupit dvere na splatky.....resp. jeden mesiac zaplatit zalohu, po montazi doplatit

zena spamataj sa, lebo sa dostanes do riadnych problemov!
nech uz je za tvojimi divnymi pozickami cokolvek, stopni to, lebo samu seba stiahnes ku dnu...spolu so svojou rodinou.
prajem rychle spamatanie sa.

jolly84
31. máj 2015

@denulienkad no čo ako si dopadla?