dobry vecer poberam rodicovski prispevok nikto mi nikde nechce dat uver lebo ze nesom zamestnana viemi nekto pomoct prosim ozvite sa ked tak vdaka
skuste z nejakým finančným poradcom
a kolko potrebujes ? 10 20 ci 30 tis €. daj cislo uctu, a zajtra robim prevod.. 😉 ved hadam sme ludia a pomozeme si 😉
@paloma20 uver na dokoncenie domu, niekomu, kto pobera len rodicak ? ak jej nikto enchce dat uver. mylsim, ze tu bude treba cakat na zlepsienie samotnej bonity rodiny
toto je vtip,nie? 😀 😀 😀 skoda len,ze to je otazka a nie diskusia... hehe...
Keď už sa nájde niekto kto jej pošle, pošlite aj mne. A keď sa niekto nájde kto by chcel ísť za mňa celý víkend robiť, tiež budem veľmi rada. ĎAKUJEM! 😀
vsetci ktori take hovadini pisu nech nepisu akoho to nezaujima asistoho robi srandu ze nema co robit nepiste
@dominika6 tebe je to sranda ti vies neco otom alebo co sirobis vtipiii he heeee
@worker_falcon neepiste na moj blog somareiniii
@esterka1234 a co si cakala? Ze ta s radostou privitaju a budu ta zasypavat ponukami, ked si len na rodicaku? Najprv sa zamesnaj, potom ziadaj o uver, takto sa dostanes len do bludneho kruhu
@cincila18 sooryyyy ale mne sanezda ze bi to bol vtip
@moni244 ja som si mislela ze tu chodia mamicki ktore take nesu potvori ze sa cloveku vismievaju a dasa zamestnat ked mas male decko
@worker_falcon to je neco hrozne stimi ludmii
@esterka1234 da sa zamestnat, ked mas male dieta, ale s tvojim pravopisom a prejavom sa asi tazko zamestnas, ake tipy a rady si chcela?
neni to ta ista dievcina,co pred par dnami pisala o "Joskovi" ? 😀
@esterka1234 Uver ti neda nikto, ked mas prijem len z rodicovskej a keby ti aj niekto dal, pravdepodobne ho nebudes vladat splacat.
Naco potrebujes uver? Pockaj, kym dieta vyrastie a ked zacnes robit, uver si vezmi. Zamestnat sa mozes aj teraz, ked si zabezpecis, aby sa niekto postaral o dieta, kym budes v praci. Babka, nejaka znama alebo do jasiel, ak to budes zvladat platit.
moj pravopis teras neriesim ani ziadni prejav chcela bi som radu kde bi som mohla poziadat o taku mensiu sumu
@esterka1234 banka ti neda, nebankovy su zla volba, cize asi nikde nedostanes uver
@cervenaruza123 vies co robila som ked ala mala polroka mala bola v jasloch a tam mala mi otpadavala je chora na srdecko a nemozem sa pohnut mandzel robi ale to je len na prekritie dlhov
@esterka1234 Ja ti pozicam, ak mi dad normalnu odpoved, ze z coho to chces vracat? Akoze z rodicaku? Ci predas oblicku?
@esterka1234 vieš tak ale z rodičaku sa neda vyžiť...ako pišeš na svojom profile a to je nám všetkým jasné, a splacať pozičku sa z rodičaku dá??? No pochybujem...prečo sa potrebuješ zadlziť ešte viac? Prekryvat dlhy dalšimi dlhmi? Ved to je na cvokara..idealne by bol nejaky fin. poradca ktory by vam pomohol zadelit si prijmy, splatkovy kalendar - proste upratať si financie čo mate lebo zle hosporadite alebo teda ste hospodarili ked uz mate dlhy.
Ja s tým svojim sposobom aj suhlasim ze nechcu davat uvery - z čoho to chceš platiť. Nejaku malu požičku do 500 eur si viem predstaviť ze po 10 - 20 ečiek budeš splacať....ale inak je to riziko ze sa zamotáš a budeš platiť nehorazne uroky. Hlavne kašli na tie rozne ,,pozičkarne,, a ofajče kde ťa zderu z kože. Ja chapem ze popri dieťati je to ťažko...ale naozaj sa neda? Večer chodiť niekde upratovať? nema ti kto pomoct? Skor by som to najprv skušala tymto smerom...brigada, praca...
@moni244 mi sme si postavili domcek zo svojich ked sme robili v nemecku jaako opatrovatelka a mandzel ako zvarac preto taka spisovnost lebo ja som z anglicka a neide mi velmi slovencina
@esterka1234 takze mate dlhy, muzov plat ide komplet na dlhy a Teraz si chcete zas pozicat?
Ides predat aj muzovu oblicku? Ci co?
@sardinka335 tu v nasom okrese niet take brigadi nesu
@esterka1234 Tak bud to utiahnete z manzelovho platu alebo budete musiet pockat. Ak vam to z manzelovho platu nevyjde, tak by ste splatku aj tak nezvladali splacat a by ste spadli este do vacsich problemov. Radsej to treba nejak zvladnut tak ako to je. No a naco ti je ta mensia suma? A kolko je mensia suma?
@pribinaku urcite ze ne tie dlhi mislim najom elektrika plyn fond voda
@cervenaruza123 tich 500 eur len na dokoncenie
a muz nemoze ist znovu za zarobkom? ked je taka situácia?
@esterka1234 nedokazem to precitat!
@pribinak kebi bola normalna splatka do tich 30eur
Dam ti 500,-evri ked sa naucis geamatiku