Zdravim potreboval by som uver ako inv. dôchodca plnný inv. dôchodok 317e.
Problem je ze mi nechcu pozicat v banke lebo som v povolenom debete 1000e.
Potrebujem uver najlepsie od banky 2000e splacal by som tak 6 rokov.
Viete mi poradit? Ďakujem 🙂
Zrušiť debet a hneď to pôjde ľahšie. A som rád, že to riešiš bankou a nie vydriduchmi...
ak mate zaujem skuste my napisat na Evica.S1@azet.sk viem sa vam na to pozriet.
Tak si zruš povolený debet a v pohode potom dostaneš. Ak nemáš debet reálne čím vyplatiť, tak si požiadaj o pôžičku 3tis. eur s tým, že podmienku Ti dá banka na splatenie debetu z nej a banke doložíš doklad o vyplatení a zrušení daného debetu.
ja ti poradím asi to, že je treba si najprv splatiť povolené prečerpanie a následne by si nemal mať problém získať úver aj normálne z banky. nebankovkám by som sa vyhýbala byť tebou, samozrejme, ak nie je iná možnosť, už ti iné neostane. ale banky berú do úvahu v rámci posúdenia bonity celkovú situáciu, takže aj prípadné čerpanie z kontokorentu, ktoré berú, ako keby máš normálny úver. ak si plný invalidný dôchodca, to ešte nemusí znamenať, že je to niečo "horšie" ako starobný, vždy ide len o bonitu a výšku príjmu, prípadne výdavkov. celkom dobrý prehľad možností je napríklad na http://www.123pozicky.sk/dochodcovia/detail/ kde sú porovnané tak bankové ako aj nebankové úvery a ich možnosti. v každom prípade, pokiaľ budeš pri žiadosti o úver dostatočne komunikovať, nemal by byť problém získať aj pôžičku z banky. veľa šťastia!
Zdravím som invalidný dôchodca potrebujem si súrne požičať aby som splatil podnájom a vrátil sa domov do nemecka lenže poberam invalidný dôchodok vo výške 351 eur neviete mi niekto poradiť kde by som si mohol požičať ? Za každú radu vám budem vďačný
Som invalidná dôchodkyňa Amon dôchodok je 212 euro
Som invalidný dôchodca a potrebujem surne 400 €, moj príjem je 350€
z bánk má najmenej prísne podmienky poštová banka, dávajú bez problémov aj dôchodcom z nízkym príjmom, tak by som skúsila asi tam.